Spreker / Trainer - Joost van Puijenbroek (dhr.)

Joost van Puijenbroek (dhr.) - Spreker / Trainer

Functie(s):
    Ondernemer, Politicus, Bestuurder
Thema eigenaar:
Onderwerp(en): Ook inzetbaar als:
  • Spreker
  • Trainer
  • Debatteren

   

 
Deel deze pagina

Over Joost:

Joost van Puijenbroek (1982) was in het recente verleden als interim-professional actief bij enkele grote bedrijven, zoals Phillips, NXP en Esso. Van Puijenbroek is als eigenaar van 'Feduusie Social Media', actief met het opzetten en beheren van sociale media voor zakelijke klanten. Ook is hij een van de initiatiefnemers achter 'Social Media Kompas', een multimediaal platform wat het gebruik van sociale media voor iedereen (zowel zakelijk als prive) makkelijker moet maken.

Sinds 2003, al tijdens zijn HBO-studie Bedrijfseconomie die hij in 2004 succesvol afrondde, is Van Puijenbroek ook politiek actief. Nadat Van Puijenbroek zich eerst actief had ingezet voor de Jonge Fortuynisten en de Lijst Pim Fortuyn, is hij sinds 2008 betrokken bij de opbouw...

van Trots op Nederland geweest. Na, als lijsttrekker, de Tilburgse tak van de partij te hebben aangevoerd bij de gemeenteverkiezingen van 2010, behaalde Trots op Nederland drie zetels. Sindsdien vervult Van Puijenbroek de rol van Fractievoorzitter.

Tijdens zijn politieke carriere maakte Van Puijenbroek zich hard voor het open houden van buurthuizen, de bevordering van de gelijkheid, de verkleining van de kloof tussen de Tilburgse politiek en de Tilburgers en de verbetering van de veiligheid in Tilburg. Naast zijn raadwerk zette Van Puijenbroek zich in als budgetcoach.

Joost van Puijenbroek is een interessante spreker over thema's als nieuwe media en 'branding & image'. Daarnaast is hij tevens inzetbaar als panellist en panelleider. Dankzij de veelzijdige ervaringen die door Van Puijenbroek zijn opgedaan als politicus, ondernemer en bestuurder is hij relevant voor een breed publiek.

Dus bent u op zoek naar een spreker die veel kennis en ervaring heeft op het gebied van social media dan is Joost van Puijenbroek de geschikte gastspreker voor u!

Lees meer

Soortgelijke Trainers

Trainingen

Opinies