Trainer - Mino van Nassau (dhr.)

Mino van Nassau (dhr.) - Trainer

Functie(s):
    Comedian
Onderwerp(en): Ook inzetbaar als:
  • Trainer
  • Inspirator
  • Workshops

 

 
Deel deze pagina

Over Mino:

Dhr. Mino van Nassau is een Nederlands-Indiase comedian en trainer. Mino van Nassau heeft sinds 18 jaar een succesvolle evenementenbureau en fitnesscentrum maar ondanks zijn tegen drukke bestaan heeft hij toch gekozen om zijn eerste liefde verder uit te bouwen, namelijk comedy. 

Mino is na zijn studies HBO Personeel en Organisatie en Beleid Bestuur en Management, 22 jaar gelden al begonnen met stand up comedy in Chicago Illinois (VS), maar merkte dat comedy op dat moment niet voor hem weggelegd was. Na verloop van tijd ging het toch weer kriebelen bij hem en verlangde hij naar zijn eerste liefde.

Evenementen organiseren, het runnen van een fitnesscentrum, ooit zijn passie, was na 18 jaar toch werk geworden.

“Elk...

evenement of uitdaging was leuk om te doen, maar er was heel veel stress of we de opdracht kregen en of alles voorspoedig zou verlopen. De kick kreeg ik pas als de klant een uitmuntende feedback gaf, maar wanneer krijg je dat nou constant? Bijvoorbeeld op het podium als je mensen kunt vermaken en hun ziet lachen”, aldus Mino van Nassau.

--> Onderstaande gaat over zijn komische act en niet over wat je kunt trainen, ik mis dus de onderbouwing van "humor op het werk etc"

Hoe vijzel je tegenwoordig een bijeenkomst congres of personeelsfeest op? Hoe breek je het ijs? Entertainment is er in vele soorten en mate maar toch weet Mino van Nassau een verrassende effect aan uw evenement te geven. Hij weet elk publiek te vermaken en te laten lachen. Hij heeft zijn levens- en werkervaring samengevoegd in een hilarische comedy act, waarbij hij de mensen laat denken dat hij een arts, expert, professor of IT specialist uit India is en de mensen op de verkeerde been zet. Je zou het een fake speech kunnen noemen maar ook een comedyshow. Mino heeft 5 jaar lang elke comedyclub, evenement, cabaretshow en bijeenkomst bezocht en gespeeld om ervaring op te doen. 

--> Niet relevant als trainer het

Lees meer

Soortgelijke Trainers

Trainingen

Opinies