Trainer - Stephanie van der Wiel (mr.)

Stephanie van der Wiel (mr.) - Trainer

“passievolle fotografe die inspireert en motiveert”

Functie(s):
    Fotograaf
Onderwerp(en): Ook inzetbaar als:
  • Trainer
  • Spreker
  • Workshops

 

 
Deel deze pagina

Over Stephanie:

Stephanie van der Wiel (1988) heeft na het afronden van haar Master Civiel Recht haar hart gevolgd en combineert nu haar twee grootste passies: fotografie en reizen. Van reisreportages tot portretten en evenementen, zij profileert zich breed in de markt. Naast uiteenlopende opdrachten in binnen- en buitenland werkt zij voor wereldberoemd fotograaf Jimmy Nelson die wereldwijd inheemse stammen fotografeert.

Beginnend fotograaf of fanatieke Instagrammer? Haar trainingen helpen u om alles uit uw foto’s te halen! Als trainer zal Stephanie u de basisbeginselen van fotografie op een speelse manier bijbrengen. Een spiegelreflexcamera is daarvoor zeker geen vereiste! Tegenwoordig is ook de smartphone zeer geliefd voor het vastleggen van mooie...

momenten. De theorie die u in deze training leert zal direct in de praktijk worden getest tijdens een bezoek aan de prachtige duinen van Meijendel. Hierbij krijgt u persoonlijke tips om uw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Stephanie zal op een aanstekelijke, enthousiaste manier uw kennis vergroten over het instellen van sluitertijd, diafragma en ISO. Naast de techniek zal zij praktische richtlijnen geven die u direct helpen om uw fotografie te verbeteren. De setting van de workshop is open en informeel waarbij we de natuur ingaan. Er is alle ruimte om vragen te stellen en ervoor te zorgen dat u tevreden met nieuwe kennis en ervaring kunt fotograferen. 

Lees meer

Soortgelijke Trainers

Er zijn momenteel geen soortgelijke trainers beschikbaar

Trainingen

    Opinies