Spreker - Richard Bordes (dhr.)

Richard Bordes (dhr.) - Spreker

“Zonder lawaai krijg je geen verandering doordat niemand wakker wordt”

Functie(s):
  Communicatieadviseur, Columnist, Spreker
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Spreker
  • Dagvoorzitter
  • Workshops

     

   
  Deel deze pagina

  Over Richard:

  Richard Bordes werd geboren op 3 november 1966 in Brussel. Bordes heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en commercie binnen de Nederlandse ICT- en telecomsector. Zo maakte hij hands-on vele veranderingen mee en stond aan de wieg van vele succesvolle toepassingen die nu een onlosmakelijk onderdeel van uw leven zijn. Mede daarom is hij een graag gelezen en gehoord columnist in vele vakbladen en zijn wekelijkse uitzending bij Traffic Radio. In zijn loopbaan is Richard Bordes betrokken bij projecten als Digitale Mobiliteit, het Telewerkforum, Ambassadors of Telecom en vele andere kennis- en netwerkfora. Zijn visie de op de continu veranderende wereld om hem heen gebruikt hij in zijn marketing- en communicatie-adviezen.
  Door zijn...

  beeldende wijze van vertellen, waarbij hij met herkenbare verhalen de vinger op de zere plek weet te leggen en vooroordelen weet weg te nemen, heeft hij al velen weten te boeien en op andere gedachten weten te brengen. En dat altijd met een verrassende titel én een onverwachte twist. Zo is hij ook in 2011 geëindigd bij de “33 meest eigenzinnige columnisten van Nederland”.

  Als Trendwatcher gebruikt hij zijn “Blik Vooruit “ om de impact van de ICT ontwikkelingen op het maatschappelijk en persoonlijke te laten zien. Met zijn Social Media presentatie leert hij, in een mix van visie, humor en concrete voorbeelden, ondernemers en bedrijven helpt de mogelijkheden van deze nieuwe manier van netwerken en communiceren optimaal te benutten. Vooral de combinatie die hij maakt met het “Echte Netwerken” maakt zijn presentatie tot een eyeopener voor ieder. 
  Hij geeft duiding over het nut van Social Media en deelt graag zijn Tips & Tricks om aan te tonen dat “netwerken” “net werken” is. Zo leert hij de toehoorder optimaal zakelijk contact te leggen met anderen.

  Kortom: Richard Bordes is de man die zijn brede ervaring en visie combineert met een vlotte babbel en zo dat beetje extra geeft en uw gasten inspireert.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies