Spreker / Trainer - Joris van Goudoever (dhr.)

Joris van Goudoever (dhr.) - Spreker / Trainer

Functie(s):
  Directeur, Business Developer, Trainer
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Inspirator
  • Workshops
  • Trainer

   

   
  Deel deze pagina

  Over Joris:

  Joris van Goudoever (1962) is een veelzijdige voorzitter, moderator, ceremoniemeester waar opdrachtgevers blind op kunnen vertrouwen. Met zijn akoestische piano omlijsting voorziet hij uw lustrumviering, jaaropening,  congres of promotiebijeenkomst van een extra, zinnenprikkelend genot. Hij zorgt er voor dat uw programma in stijl en muzikaliteit naar een hoger niveau getild wordt. Hij is de verbindende schakel tussen het publiek en uw programma.

  Joris kan zich goed inleven in elk onderwerp en op enthousiaste originele wijze uw spreker pianistisch aankondigen. Met losjes de microfoon in zijn hand voegt hij zich tussen het publiek en betrekt met prikkelende en kritische vragen uw publiek bij het onderwerp. Door zijn humor en luchtigheid...

  zorgt hij er voor dat uw programma en uw boodschap blijft boeien en hangen! Voorbeeld: Joris neemt u op jazzy en lichtvoetige wijze mee in de parallel tussen jazz en management. Aan de hand van voorbeelden op de piano legt Joris de verbinding tussen jazzmuziek en de waarde van creativiteit en improvisatietalent.

  Wat Joris uniek maakt zijn sprekerstalent gekoppeld aan zijn muzikale talent. Als bevlogen pianist heeft hij een breed repertoire paraat en verstaat hij de kunst van het improviseren. Van Easy Listening, Bossa Nova tot jazzy intermezzo’s uit het American Songbook. Hij is een ware muzikale gastheer die voldoening haalt uit het naar de zin en blij maken van opdrachtgever en gasten. Warme pianoklanken maken een reguliere ontmoeting tot een bijzondere gelegenheid. Joris proeft vanachter zijn vleugel aan de sfeer, anticipeert op de dynamiek van de avond en reageert op de aanwezige energie. Beschaafd uiteraard, en zonder dominant te worden. Door zijn muziek ontstaat op magische wijze saamhorigheid bij gasten en genodigden die elkaar onderling treffen.

  Meer informatie over Joris van Goudoever vindt u op zijn website www.jazzabilities.nl Swing your career to the next stage!  Bedrijfswebsite: www.hr4growth.nl

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies