Academieoverzicht

Bijeenkomsten, Workshops en Masterclasses


Hartelijk welkom.
Dit is een Intern overzicht. Gastsprekers organiseert jaarlijks workshops, bijeenkomsten en masterclasses. "Verder bouwen aan jezelf", is het motto van onze academie, een heel leven lang.

Onze Indeling
Onderstaande Onderwerpen zijn onderverdeeld in thema's welke weer bestaan uit bij voorkeur een Bijeenkomst, Workshop en Masterclass (BWM) zodat deelnemers zich verder in het thema kunnen verdiepen en waardoor meerdere instroomniveaus mogelijk zijn.

Uw Inbreng
U bent als (potentiële) Trainer gevraagd om u te oriënteren op het aanleveren van een of meerdere BWM reeksen binnen een of meerdere thema's. Ook kan het zijn dat u als (potentieel) Themaeigenaar gevraagd bent een thema te gaan beheren en uit te bouwen. U kunt in onderstaand overzicht een keuze maken en ons uw voorstel per onderwerp doen toekomen via dit formulier. Ook kan het zijn dat u al een 'BWM formulier' heeft ontvangen en dat u deze voor een of meerdere thema's invult en aan ons retoruneert.

Onze Reactie
Op uw voorstel reageren we nadat we deze met de desbetreffende contactpersoon hebben beoordeeld. Zomogelijk nemen we dan de vervolgstap met u: overleg over het verder uitwerken van het thema en de daarbij geldende voorwaarden voor u.

Uw vragen
Via onze contactpagina of de contactpersoon waarmee u heeft gesproken kunt u contact zoeken als onze reactie nog verduidelijking behoeft of u aanvullend een vraag heeft aan ons team.


Contact informatie

Bel 070 - 385 26 11 of E-mail naar info@gastsprekers.nl

Wij zijn telefonisch beschikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Wij e-mailen u zo spoedig mogelijk terug