Spreker - Edward Verhey (drs.)

Edward Verhey (drs.) - Spreker

“Si vis pacem, para bellum”

Functie(s):
  Spreker
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Communicatie adviseur
  • Panelleider
  • Crisisadviseur

   
  Deel deze pagina

  Over Edward:

  Edward Verhey (1966) heeft in de afgelopen 15 jaar, na afronding van zijn studie in Leiden respectievelijk Londen,  zowel nationaal alsook internationaal diverse bedrijven, organisaties en spraakmakende personen bijgestaan met strategisch (persoonlijk) media-advies, media- en presentatietraining, imagomanagement en crisis & issue management.

  Zijn ervaring heeft hij opgedaan in diverse branches binnen het bedrijfsleven (onder andere Deloitte, ING Bank, Schouten & Nelissen, Adecco, Philips). Ook heeft hij een aantal jaar in de bureauwereld managementposities bekleed (ondermeer GCI)  en daarnaast heeft hij veel ervaring met werken bij de overheid (onder andere bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Instituut Clingendael)./>
  Verhey leidt brainstormsessies over positioneringskeuzes en onderzoek naar redenen achter ineffectieve communicatie en niet renderende communicatieafdelingen en de oplossingen die leiden tot succes. Edward Verhey sprak de afgelopen periode bij diverse internationale congressen voor diverse doelgroepen maar in hoofdzaak CEO’s.

  Edward Verhey praat niet alleen, hij houdt ook van het zelf bedenken en implementeren van materie met een kleine groep professionals. Op dit moment is Edward Verhey verantwoordelijk voor alle marketing, communicatie en lobby activiteiten bij een Internationale Associatie van Verzekeraars.

  Thema’s van zijn lezingen betreffen ondermeer: crisis communicatie, communicatie als ‘motivator’ voor medewerkers en klanten, effectief communicatie(management), gebruik van de media, branding & imago: opbouw en onderhoud en stakeholder management.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

   Opinies