Spreker / Trainer - Dirk-Jan Keijser (drs.)

Dirk-Jan Keijser (drs.) - Spreker / Trainer

“Don't just live, but live for a purpose bigger than yourself.”

Functie(s):
  Voorzitter, Adviseur
Thema eigenaar: Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Dagvoorzitter
  • Communicatie adviseur
  • Spreker

       

   
  Deel deze pagina

  Over Dirk-Jan:

  Dirk Jan Keijser (1970) is als communicator en bestuurskundige actief op het raakvlak tussen burger, politiek en bedrijfsleven voor verschillende opdrachtgevers en vanuit enkele zelfstandig geïnitieerde initiatieven. Begin 2015 publiceerde hij na gesprekken met vele influentials en (oud)politici met mede auteur Chris Aalberts naar de politiek campagnes over politieke vernieuwing in Nederland in de afgelopen 15 jaar. 

  Als bestuurskundige heeft Dirk-Jan gewerkt binnen de public affairs, strategische consultancy, en analyseerde hij besluitvormingsprocessen rond infrastructurele projecten. Sinds 2003 is Keijser actief voor in hoofdzaak publieke opdrachtgevers met diverse activiteiten verricht op het gebied van communicatie, organisatie en...

  presentatie. Een van de initiatieven op dit vlak vormt “Gastsprekers.NL” (2005).

  Hoofdbegrippen van zijn kernactiviteiten zijn het verhogen van interactiviteit bij doelgroepen en het vormgeven van crossmediale campagnes. Tastbare initiatieven vanuit Stichting Burger (2006) vormen de activiteiten op en rondom de websites Cafepolitiek.NL enRadio Politiek.NL, voorbeelden van activiteiten waarbij Keijser contact maakt met een vaak relevant netwerk. Sinds de oprichting is Keijser voorzitter van deze stichting en als bestuurder heeft hij ook daarnaast diverse functies vervuld.

  Als gastspreker neemt Dirk-Jan graag de microfoon in handen voor een stevig publiek debat over een specifiek of open thema of wordt de gehele congresdag in goede banen geleid. Naast een achtergrond als dagvoorzitter of debater levert Keijser ook toegevoegde waarde bij een “start up” of “top kill”.

  Publicaties: www.stichtingburger.nl

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies