Cross culture leiderschap


DEN_6345bew.jpeg

Mede door de globaliseren en de daarmee verschuivende waarde van werk maar ook door de toenemende diversiteit binnen onze eigen samenleving, zal de trend cross culture competency een van de  drie belangrijkste skills voor de 21 eeuw zijn. Maar hoe bereid je je nu alvast voor op deze vaardigheid en wat houdt deze dan wel precies in. Hierover gaat deze interactieve Trendpresentatie vol met data, voorbeelden en ervaringen vanuit internationale projecten. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Spreker, trendwatcher met focus gebied cross culture leiderschap.

Ervaren internationale trainer en spreker met grote diversiteit als achtergrond namelijk - kunst & educatie /psychosociale counseling en trendwatching.

Maakt interactieve, cabaret achtige voorstellingen cq trendpresentaties  over onderwerpen als  creativiteit, cross culture leiderschap, een levenlang leren, energietransitie.

Is de bedenker van het cabaret college: ' crossing the atlantic ' : een one woman show over dromen realiseren, met het onderwerp hoe ze als niet zeilster binnen vier jaar als volwaardig crewmeber de atlantische oceaan is over gevaren.

Heeft zowel voor nationale als internationale organisaties verschillende interventies verzorgt voor medior en senior mangement.

Is woonachtig in twee landen namelijk Nederland en Duitsland.

Spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;