Teaching artist: Pjotr


PJOTR Persfoto 4 (Florian van Zanen) 2.jpg

Voor jongeren

Pjotr is een succesvol artiest, hij behaalt miljoenen streams en geeft optredens door het hele land. De laatste jaren heeft hij hard gewerkt en een lange weg afgelegd om alles te bereiken waar hij als kleine jongen van droomde. In deze bijzondere talk deelt hij zijn verhaal! Een eerlijk verhaal, niet alleen de glitter en glamour die jongeren wellicht gewend zijn uit de muziekwereld. Pjotr vertelt over alle pieken en dalen van het najagen van zijn dromen. Een inspirerende sessie over inspiratie, motivatie, durven dromen en geloven in jezelf.

Voor volwassenen

Van jongs af aan schrijft Pjotr zijn eigen nummers en deelt hij zijn verhaal via muziek. Hij behaalde vele successen als artiest, maar heeft ook een pabo-diploma op zak. Pjotr weet door deze bijzondere combinatie als geen ander wat de positieve invloed van muziek en tekstschrijven is op de ontwikkeling van jongeren. Zelf vond hij zingeving in het creëren van zijn werk en nu wil hij zijn inzichten doorgeven. In deze inspirerende talk vertelt Pjotr over zijn liefde voor zowel muziek en onderwijs en hoe hij jongeren inspireert om hun verhaal te vertellen en te geloven in zichzelf.

De sessie met Pjotr is uit te breiden met 2 live gebrachte nummers en/of een nummer op maat. 

Pjotr is o.a. in te zetten op congressen, scholigsdagen, feestelijke happenings en inspiratiedagen.

Over Pjotr

Pjotr is een meester in het vertellen van verhalen. Zijn positieve boodschap brengt

hij in vele vormen over. Via zijn eigen muziek en optredens, maar ook met zijn onderwijsprojecten, masterclasses en geschreven teksten blijft hij mensen inspireren.

Pjotr heeft een hart voor de jeugd en combineert dit graag met zijn passie voor muziek en tekst. Pjotr geeft workshops en organiseert projecten op scholen door het hele land. Alles draait om het vertellen van je verhaal en laten zien wie je bent. Wat in eerste instantie enkel lijkt op een leuk lesje rappen zit vol met expressie, ritme, taal en presentatie. De projecten worden verzorgd op een didactisch en pedagogisch verantwoorde manier, gericht op taal en muziek, maar ook op sociaal-emotionele doelen.

Tijdens workshops en projecten vertelt Pjotr zijn verhaal en neemt hij jongeren mee in de wereld van tekstschrijven. Stap voor stap begeleidt hij ze in het omzetten van gedachten of emoties in toffe teksten. De jongeren presenteren deze teksten en vertellen hun eigen verhaal op unieke wijze aan elkaar.

Van 2012 tot 2017 studeerde Pjotr aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Hij heeft een diploma van de Academische Pabo en hij voltooide een pre-master Onderwijskunde aan de Universiteit Twente.

Kosten

Wij leveren graag maatwerk. Wil je een lezing, een workshops, een liedje op maat, of wil je het juist allemaal? WIj gaan graag met je in gesprek over je wensen en de mogelijkheden en doen vervolgens een passend voorstel.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Cultureel verschil verzorgt cultuureducatieve workshops en projecten met als missie de drempel tot cultuurparticipatie weg te slopen. Want kunst en cultuur is van en voor iedereen. Met onze ondernemende aanpak zorgen we voor een frisse wind binnen het onderwijs en de kunstsector. Dit doen wij met projecten met impact en een docententeam die aansluit bij de belevingswereld van jongeren.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;