Cultureel verschil

Cultuureducatie is belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Door actief deel te nemen aan kunstzinnige en culturele activiteiten leren jongeren creatief en oplossingsgericht denken. Daarnaast kunnen zij excelleren in een culturele discipline en ontdekken waar zij goed in zijn en plezier aan beleven. Kunst en cultuur geeft de mogelijkheid om een identiteit te ontwikkelen.

Wij bieden leuke, leerzame en doelgerichte cultureel kunstzinnige workshops en projecten om de eerste kennismaking met kunst en cultuur onvergetelijk te maken

Cultureel verschil begrijpt de jongerencultuur en organiseert culturele en kunstzinnige projecten voor en met jongeren, waarbij de belevingswereld van de jongeren centraal staat. Dit doen wij onder andere door de organisatie van schoolprojecten, zoals workshopdagen en projecten die maatschappelijke vraagstukken behandelen. Ook geven wij jongeren graag een kijkje in de keuken van de creatieve banenmarkt.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de jongerencultuur en regelgeving rondom cultuureducatie. Cultureel verschil weet deze ontwikkelingen om te zetten naar concrete projecten en workshops die voldoen aan de kwaliteitseisen die het onderwijs en jeugd- en welzijnsinstellingen stellen aan activiteiten voor hun jongeren. Wij verrassen met onze invalshoeken en weten na een efficiënte brainstorm in korte tijd een origineel en doeltreffend concept of project te presenteren. Daarnaast puzzelen wij graag mee om ons workshopaanbod passend te krijgen in lesroosters en gekaderde cultuurweken/dagen. Wij weten hoe het onderwijs werkt en passen ons aanbod hierop aan.

0 voorstellingen gevonden van Cultureel verschil

;