Dagvoorzitter Bianca van Elp ~ verbinding met tools

Bij mij komt een boost energie vrij als ik presenteer voor een groep. De interactie die ik teweeg kan brengen, vind ik leerzaam en daagt me uit. Als ik voor een grote groep sta, is het wel een uitdaging om deze interactie te verzorgen. Ik geloof in het gebruik van tools en werkvormen om deze interactie te bevorderen.
 
Ik ben ontzettend handig met tools en zet deze ook veelvuldig in tijdens bijeenkomsten, meetings, webinars, online talks, summits, of hoe jij het event maar noemt. Ik help jou graag een krachtig event neer te zetten welke op locatie is, hybride of online. Met mijn scherpe tong en enthousiasme zorg ik voor een spetterend event. Daarbij maak ik het onderwerp mij snel eigen, vanwege mijn leergierigheid en oog voor details.
 
Ik ben Bianca, 31 jaar, woon in Zwolle met mijn kat Salvador, en ben eigenaar van Het Virtuele Kantoor. Het meest geniet ik van passievolle mensen, sporten, de natuur en dieren. Ik ben graag in beweging en word blij van vooruitgang. Met mijn ondernemerschap ontdek ik graag wat anderen drijft en anderen in hun kracht zetten geeft mij voldoening.

1 voorstellingen gevonden van Dagvoorzitter Bianca van Elp ~ verbinding met tools

Hoe zorg je dat je publiek aan je lippen hangt?

Hoe zorg je dat je publiek aan je lippen hangt?

Dagvoorzitter Bianca van Elp ~ verbinding met tools
;