Hoe zorg je dat je publiek aan je lippen hangt?


Bianca_rood.jpg

Talk bij Faculty of Skills, zomer 2022, via WebinarGeek:
https://facultyofskills.webinargeek.com/watch/replay/1478510/a460bc89d87f25376e6824149292d8e9/

Tijdens de online talk zorgde ik op drie manieren voor interactie:

- Van tevoren heb ik het publiek gevraagd vragen in te sturen en deze behandel ik tijdens de talk.

- Ik geef aan het begin van mijn talk aan dat de luisteraar kans kan maken op een boek.

- Tijdens de talk vraag ik het publiek mee te doen door vragen via de chat in te sturen en polls te beantwoorden.

Bovenstaande interactie verzorg ik in een online setting, hybride setting en een event op locatie.

Als dagvoorzitter sta ik voor het durven stellen van vragen en het creëren van verbinding door de inzet van virtuele tools. Ik neem vol energie het publiek mee en daag de sprekers en gasten uit. Samen maken we er een spetterend event van!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Bij mij komt een boost energie vrij als ik presenteer voor een groep. De interactie die ik teweeg kan brengen, vind ik leerzaam en daagt me uit. Als ik voor een grote groep sta, is het wel een uitdaging om deze interactie te verzorgen. Ik geloof in het gebruik van tools en werkvormen om deze interactie te bevorderen.
 
Ik ben ontzettend handig met tools en zet deze ook veelvuldig in tijdens bijeenkomsten, meetings, webinars, online talks, summits, of hoe jij het event maar noemt. Ik help jou graag een krachtig event neer te zetten welke op locatie is, hybride of online. Met mijn scherpe tong en enthousiasme zorg ik voor een spetterend event. Daarbij maak ik het onderwerp mij snel eigen, vanwege mijn leergierigheid en oog voor details.
 
Ik ben Bianca, 31 jaar, woon in Zwolle met mijn kat Salvador, en ben eigenaar van Het Virtuele Kantoor. Het meest geniet ik van passievolle mensen, sporten, de natuur en dieren. Ik ben graag in beweging en word blij van vooruitgang. Met mijn ondernemerschap ontdek ik graag wat anderen drijft en anderen in hun kracht zetten geeft mij voldoening.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;