drs Crisimanagement


Portret Henrike boks transparant.png

Van Engelenburg valt, staat op, laveert en beweegt voortdurend mee, hoe doet ze dat, waar haalt zij de energie vandaan? En waarom lukt anderen dat minder goed? Antwoord: ze weet precies waar ze moet beginnen...

In 30 minuten geeft Henrike van Engelenburg inzichten die levens veranderen. Uniek aan haar speech is dat zij het illustreert met zandtekeningen (op verzoek).

In een persoonlijk een college van 30-40 minuten ontvangen deelnemers een boost. Ze legt uit wat maakt dat iets mislukt en geeft hierbij handige tips: zij weet een pragmatische vertaalslag te maken van de problematiek van een bedrijf of persoon.  

Hoewel het alweer lang geleden is dat zij daadwerkelijk haar doctoraal Letteren behaalde, zijn het toch de 25 jaar ondernemen in een grillige cultuursector die haar meester maakten in het beheersen van crisis en haar leerden deze om te buigen naar succes. Deze ervaring en kennis deelt ze graag als handige tricks en zet deelnemers aan om in actie te komen. Dit doet zij als spreekster en ook als sparringpartner, 1 op 1. 

Een bijdrage voor die broodnodige verandering in uw bedrijf doet ze graag en goed. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Henrike van Engelenburg (1970) is een Nederlandse theaterproducent. Ze werd vooral bekend met theatervoorstellingen van de gelijknamige jeugdboeken Achtste-groepers huilen niet (Jacques Vriens), De kleine kapitein (Paul Biegel) en Oorlogsgeheimen (Jacques Vriens).  Aan de universiteit van Utrecht studeerde ze Taal- en Cultuurstudies en woonde tijdens haar studie een poos in West-Papua. Naast haar werk als theaterproducent maakt ze kennisspellen, is ze werkzaam als organisatiecoach, schrijft ze columns, regisseert en is zandkunstenaar. In november 2022 kwam er van haar hand een jeugdboek uit bij Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum. Momenteel werkt ze aan haar debuutroman. 

Henrike van Engelenburg is getrouwd met Floris, heeft drie fijne kinderen, voelt zich Europeaan en overal thuis. Ze werd geboren bij lieve ouders en een beschermende broer, op eerste Kerstdag in 1970, terwijl er sneeuw viel. 

Bekijk haar website voor wat anderen over haar zeggen: www.henrikevanengelenburg.nl

Uniek aan haar speech is dat zij het illustreert met zandtekeningen (op verzoek).

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;