Van denken naar doen


Henrike glazen.jpg

Volgens Henrike van Engelenburg laten veel mensen hun talenten onbenut. Zonde! Waarom is dat en hoe word je daar bewust van? Dat geldt niet alleen als werknemer, maar vooral ook als werkgever, want je laat potentie liggen.

Van Engelenburg is sinds 1997 ondernemer en succesvol als theaterproducent, schrijver, organisatiecoach en zandtekenaar. In 30 minuten geeft zij inzichten die levens veranderen. 

VAN DENKEN NAAR DOEN
In een college van 30-40 minuten ontvangen deelnemers een boost. Henrike van Engelenburg legt uit wat maakt dat iets lukt of mislukt en geeft hierbij handige tips: zij weet een pragmatische vertaalslag te maken van de problematiek van een bedrijf of persoon.

Ze noemt zichzelf drs Crisismanagement en ze werd door BNR Radio geïnterviewd omdat ze een Pipi Langkous ondernemer zou zijn.
Waarom lukt het haar wel en anderen minder goed? 
Antwoord: ze weet precies waar ze moet beginnen...

Uniek aan haar speech is dat zij het illustreert met zandtekeningen (op verzoek).

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Henrike van Engelenburg (1970) is een Nederlandse theaterproducent. Ze werd vooral bekend met theatervoorstellingen van de gelijknamige jeugdboeken Achtste-groepers huilen niet (Jacques Vriens), De kleine kapitein (Paul Biegel) en Oorlogsgeheimen (Jacques Vriens).  Aan de universiteit van Utrecht studeerde ze Taal- en Cultuurstudies en woonde tijdens haar studie een poos in West-Papua. Naast haar werk als theaterproducent maakt ze kennisspellen, is ze werkzaam als organisatiecoach, schrijft ze columns, regisseert en is zandkunstenaar. In november 2022 kwam er van haar hand een jeugdboek uit bij Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum. Momenteel werkt ze aan haar debuutroman. 

Henrike van Engelenburg is getrouwd met Floris, heeft drie fijne kinderen, voelt zich Europeaan en overal thuis. Ze werd geboren bij lieve ouders en een beschermende broer, op eerste Kerstdag in 1970, terwijl er sneeuw viel. 

Bekijk haar website voor wat anderen over haar zeggen: www.henrikevanengelenburg.nl

Uniek aan haar speech is dat zij het illustreert met zandtekeningen (op verzoek).

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;