Leven voorbij je comfortzone


Easter bunny.jpg

Als je ooit wel eens in Amsterdam bent geweest en iemand hebt zien dansen op straat, zingen op de fiets of in een paashaaskostuum paaseitjes heeft uitgedeeld is er een goede kans dat ik dat ben geweest! De kans dat ik mijn talk ook geef in een paashaaskostuum is niet super groot. Wel zal ik zeker meer dan de benodigde energie mee het podium op nemen.

In het verleden durfde ik nooit buiten mijn comfort zone te treden en ging ik mee met de gebaande paden. Steeds meer merkte ik dat juist uitdagingen in het nieuwe liggen en je groeit door deze uitdagingen aan te gaan. Dit kan gaan over de "gekkere" dingen zoals op straat liggen of in een hazenpak aantrekken en paaseitjes uitdelen. Echter zitten mensen in het dagelijks leven op hun studie en werk ook vaak vast in hun comfort zone. In deze talk ga ik erop in wat ik heb gedaan om mij comfortabeler te voelen bij het ongemak van nieuwe dingen proberen, hoe jij meer buiten je comfort zone kan treden en hoe dit jouzelf kan helpen.

Want hoe fijn is het als jij bij je volgende grote presentatie denkt: "Hey dit ligt binnen mijn comfort zone!"

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Ik ben mijn middelbare school carrière gestart op het vwo. Al gauw smeet ik hier met de pet naar en was mijn motivatie ver te zoeken. Uiteindelijk heb ik mijn diploma voor vmbo-tl behaald en ben ik daarna gestart met de opleiding onderwijsassistent. Ik had toen al bedacht dat ik anderen wilde helpen. Tijdens die opleiding ontdekte ik mijzelf en werd ik steeds meer gemotiveerd om meer van het leven te maken. Een aantal jaar later heb ik mijn master Sport- en Prestatiepsychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en help ik mensen op allerlei verschillende vormen! Zo ben ik langs de jeugdhulpverlening geweest om de jongeren te helpen meer impact te maken op hun eigen omgeving, heb ik therapeuten lesgegeven in het motiveren van hun cursisten en leer ik professionals om hun emoties in te zetten als hun kracht. Omdat ik nooit genoeg krijg van impact maken zoek ik elke keer nieuwe manieren om impact te maken. Onderwerpen die mij speciaal aan het hart gaan zijn comfort zone, motiveren van jezelf en anderen en mindset.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;