Motiveren van jezelf en anderen


PurePersonal-DennisRood1a.jpg

Tegenwoordig als ik een doel heb ga ik ervoor, ik sta bekend in mij omgeving bekend om dat ik bereik wat ik wil bereiken.

Dit is echter niet altijd zo geweest. Lange tijd bleef ik liever afwachten en gebeurde er weinig in mijn leven. In deze talk zal ik je meenemen in mijn persoonlijke verandering gecombineerd met mijn kennis uit de sport- en prestatiepsychologie. Aan de hand hiervan zal ik jou concrete handvaten geven om jezelf en/of anderen verder te motiveren om te werken waar zij aan willen werken! Deze talk is geschikt voor mensen die zelf graag makkelijker hun doelen van behalen of voor mensen die anderen helpen hun doelen te bereiken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Ik ben mijn middelbare school carrière gestart op het vwo. Al gauw smeet ik hier met de pet naar en was mijn motivatie ver te zoeken. Uiteindelijk heb ik mijn diploma voor vmbo-tl behaald en ben ik daarna gestart met de opleiding onderwijsassistent. Ik had toen al bedacht dat ik anderen wilde helpen. Tijdens die opleiding ontdekte ik mijzelf en werd ik steeds meer gemotiveerd om meer van het leven te maken. Een aantal jaar later heb ik mijn master Sport- en Prestatiepsychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en help ik mensen op allerlei verschillende vormen! Zo ben ik langs de jeugdhulpverlening geweest om de jongeren te helpen meer impact te maken op hun eigen omgeving, heb ik therapeuten lesgegeven in het motiveren van hun cursisten en leer ik professionals om hun emoties in te zetten als hun kracht. Omdat ik nooit genoeg krijg van impact maken zoek ik elke keer nieuwe manieren om impact te maken. Onderwerpen die mij speciaal aan het hart gaan zijn comfort zone, motiveren van jezelf en anderen en mindset.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;