Creativiteit & Innovatie


StudioKijk-008.jpg

Edith Elshof-Stevens is kunstenaar & gezondheidswetenschapper. Haar unieke achtergrond en carriere switch van de corporate wereld naar de wereld van de kunsten maken haar en haar verhaal erg inspirerend. Ze gebruikt de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten en legt de verbinding met kunst en creativiteit. Met een talk van Edith weet je zeker dat jou publiek/team geïnspireerd naar huis gaat. Edith kenmerkt zich als een echte expert in haar vakgebied en een  frisse wind op het podium. Met  humor, interactie en verwondering weet ze haar publiek te boeien tot het einde. Plezier, diepgang en impact (ja dat kan echt samengaan) staan voor op.  Na een talk van Edith kijk je op een andere manier naar de wereld en de mensen om je heen.

Deze talk is interessant voor iedereen die met de uitdagingen van de huidige tijd te maken krijgt. Dus ben jij een bedrijf, school of zorginstelling met de nodige uitdagingen en vraagstukken en denk je dat creativiteit en innovatie een antwoord zou kunnen zijn dan is deze talk zeer geschikt. Of heb je een event en je wilt een inspirerende spreker die verstand heeft van kunst en cultuur en dat combineert met de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten dan zit je bij Edith goed.

Dit is wat anderen zeggen:

"Ik bewonder Edith om haar eigenheid, puurheid en deskundigheid. Ze weet je te inspireren vanuit een gevoel van vertrouwen. Ze zet aan tot nadenken en stimuleert ze tot concrete acties"

V. ten Brinke / projectleider MEE veluwe

"Met haar verhaal fascineerde ze ons en zetten ons aan het denken. Ik ben fan"

F. Tax /  Roteryclub

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Edith Elshof-Stevens is kunstenaar en gezondheidswetenschapper. Edith geeft trainingen, workshops en lezingen met veel humor, plezier en diepgang (ja dat kan echt samengaan) Ze gebruikt daarbij de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten en legt de verbinding met kunst en creativiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;