Hans Kazàn inspireert


fotograafCorbino[2305843009233148961].jpg

Crises?!

Denk niet teveel aan wat je mist. Kijk naar wat je nog wél hebt.

En dan.....diep ademhalen en volle kracht vooruit!!

 

Hans Kazàn heeft in zijn leven diverse crises meegemaakt. Zowel zakelijk als privé. Na elke heftige tegenslag hervond hij de weg naar geluk en succes.

Gastspreker Hans Kazàn motiveert jonge mensen het beste te maken van hun toekomst. Dat doet hij met verhalen over authentieke belevenissen uit zijn eigen leven en af en toe een verbluffend interactief experiment.

Deze presentatie zorgt er voor dat jongeren positief geïnspireerd, wijzer en met een  goed gevoel de bijeenkomst verlaten!

Hans: “Het is belangrijk dat jongeren kennis vergaren en tevens bewust verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. 

Goed luisteren naar je omgeving is belangrijk maar… uiteindelijk beslis je zelf waar je voor kiest.
Jongeren moeten leren beseffen dat zij hun eigen leven voor een aanzienlijk deel kunnen beïnvloeden. Dat gaat niet vanzelf. Daar moet je wat voor doen! 

Nu!

Niet achterom kijken, niet omstandigheden of mensen om je heen de schuld geven als het leven niet zo gaat als je graag zou willen. Daar schiet je niets mee op. Omstandigheden kun je niet veranderen.

De manier waarop je met die omstandigheden omgaat wel en… dát bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van je leven. 

Jouw leven en dat van de mensen om je heen!

Met voorbeelden uit zijn eigen leven, inclusief alle ups en downs boeit Hans zijn publiek. Een intrigerend verhaal over vallen, opstaan, verder gaan en zijn zoektocht naar harmonie en geluk. 

Deze presentatie zorgt er voor dat iedereen positief geïnspireerd, wijzer en met een brede glimlach de zaal verlaat!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Hans Kazàn werd geboren op 25 maart 1953 in Den Haag. Toen hij negen jaar was, leerde hij zijn eerste goocheltruc en vanaf dat moment was het verlegen jongetje volledig gefascineerd door de kunst van het goochelen. In 1973, twintig jaar jong, won hij zijn eerste internationale prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment kwam zijn carrière terecht in een stroomversnelling.

Met niet aflatende energie verzorgde Hans – jaar in jaar uit – ontelbare shows in theaters en al snel groeide hij uit tot een bekende en populaire televisie persoonlijkheid. Magic shows – die hij ook met zijn eigen bedrijf produceerde – evenals talloze entertainmentprogramma’s van zijn hand, waren met grote regelmaat op televisie te zien. Van het spelprogramma “Prijzenslag” (Internationaal bekend als “The price is right”) werden maar liefst 880 succesvolle afleveringen op TV uitgezonden.

Ook als ondernemer bouwde Hans zijn onderneming steeds verder uit. Hij produceerde niet alleen zijn eigen theater- en televisieprogramma’s maar bracht ook talloze aanverwante producten op de markt. In 2012 besloot Hans Kazàn zich toe te leggen op een nieuwe uitdaging: Het inspireren van mensen om hun dromen tot werkelijkheid te brengen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;