Help


Op deze pagina staan een aantal regelmatig gestelde vragen over onze website. 

Vragen van bezoekers

Ik wil graag een spreker boeken. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, natuurlijk kunnen we je helpen. Klik op de button 'advies' bovenin en vul het formulier in. Een adviseur van ons belt je dan op om advies te geven. 
Wil je zelf direct contact met de spreker? Vul dan het formulier in onder de spreker. De spreker zal dan jou opbellen of mailen.

Ik wil een spreker boeken voor op school...

Dan ben je op de juiste plaats. Nog even en er staan honderden sprekers op Gastsprekers.nl. Je kan via de website direct contact met hen opnemen.

Vragen van sprekers...

Kan ik meerdere sprekers toevoegen onder één account?

Ja, dat kan. Je kan meerdere sprekers-profielen aanmaken en talks toevoegen. 

Hoe snel reageert de spreker op mijn aanvraag?

Doorgaans reageren de sprekers binnen 24 uur op een aanvraag. Als een spreker na twee dagen nog niet gereageerd heeft, is het handig dit door te geven aan ons. Het kan zijn dat de spreker de mail niet ontvangen heeft. Wij zullen dan controleren wat er fout gaat en zorgen dat je alsnog in contact kan komen met de spreker.

Hoe verdienen wij onze boterham?

De website is gratis voor iedereen. Wij rekenen geen kosten voor plaatsing van een profiel. Dat is zo, en dat willen we zo houden! Omdat we wel een boterham willen verdienen, bieden we sprekers tegen betaling extra promotie. Met dit geld betalen we het personeel dat het onderhoud van de website verzorgt. Daarnaast vragen we aan sprekers die via ons platform geld verdienen, om van die inkomsten een percentage te delen.

Hoeveel profielen mag ik op de website plaatsen? 

Je mag op onze website als artiest meerdere profielen en talks plaatsen. We hebben daar (nog) niet een limiet op gezet. Maar we verwachten dat je het niet te gek maakt en dat het logisch blijft. 

Hoe kan ik met mijn talks een vermelding krijgen op de hoofdpagina?

Wil je meer weten over promotie op onze website, neem dan contact op met ons. Wij denken graag met je mee hoe je meer boekingen kunt krijgen. 

Overige vragen

Ik ben rechthebbende van een foto, video, tekst of ander materiaal dat op uw website staat

Onze gebruikers kunnen zelf foto's uploaden op onze site. Zij geven bij het uploaden aan dat wij deze mogen publiceren. Indien er materialen onjuist gebruikt worden, dan kun je dat kenbaar maken per e-mail met toelichting. Wij zullen de materialen dan van de website verwijderen.

Ik heb een vraag, maar deze staat er niet bij.

Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Wij helpen je graag! Ons contactformulier kan je elders op de website vinden.

 

;