Innovatie & Mindset - Bianca van Elp

Ik ben Bianca, 31 jaar, woon in Zwolle met mijn kat Salvador, en ben eigenaar van Het Virtuele Kantoor. Het meest geniet ik van passievolle mensen, sporten, de natuur en dieren. Ik ben graag in beweging en word blij van vooruitgang. Met mijn ondernemerschap ontdek ik graag wat anderen drijft en anderen in hun kracht zetten geeft mij voldoening. 
 
Business thema - Innovatie: Mijn missie is Visionairs - ZZP & MKB - hun dromen waar te laten maken door het gebruik van virtuele tools. Ik spreek over het gebruik van virtuele tools om processen te stroomlijnen, om kantooroverstijgend samen te werken (hybride, asynchroon) en visionair leiderschap.
 
Persoonlijk thema - Mindset: Doordat ik als enige in mezelf bleef geloven, vond ik na 15 jaren zoeken een medisch hulpmiddel waardoor ik nu hoofdpijnvrij kan leven. Ik spreek over deze zoektocht, wat dit met je doet en hoe je toch in jezelf kan blijven geloven.

0 voorstellingen gevonden van Innovatie & Mindset - Bianca van Elp

;