Autisme was mijn beperking, nu een talent!


P1050755.JPG

In mijn lezing vertel ik o.a. over de moeilijkste tijd van zijn leven. Door zijn autisme was de schoolperiode erg moeilijk. Hij werd veel gepest en kreeg daardoor weinig zelfvertrouwen. In dezelfde periode kreeg Jeffrey een passie voor goochelen. Dit gaf  Jeffrey extra zelfvertrouwen. Hoe komt dat? En hoe ging ik hiermee om?

Ná de VMBO-schooltijd was heel dol-fijn? Dit moment heeft mijn hele leven een positivie draai gegeven.

Een paar jaar erna begon in mijn met mijn onderneming. Ik wilde van mijn hobby goochelen mijn fulltime baan maken. Dat ging niet altijd makkelijk. Er kwamen tegenslagen. Hoe ben ik hiermee omgegaan? Daar vertel ik alles over.

Jaren lang ben ik ongelukkig geweest. Nu ben ik heel gelukkig. Wat heeft er dan voor gezorgd dat dit nu zo is? 

In deze inspirerende lezing vertel ik hoe ik omga met mijn autisme. Ik geef praktische voorbeelden. Daarnaast vertel ik over mijn ondernemersschap. Beide hebben veel met elkaar te maken. 

Ná mijn lezing er ook de gelegenheid om vragen te stellen. Voor jongeren zal er ook interactieve onderdelen tijdens de lezing zijn. 

De inhoud van de lezing is aan te passen. Afhankelijk van het onderwerp wat je belangrijk vindt. Als je een lezing boekt zit er altijd een telefonisch voorgesprek bij.

De duur van de lezing is afhankelijk van de inhoud en doelgroep 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Mijn naam is Jeffrey Wijkhuisen (geboren in 1991. Ik ben zzp'er van meerdere ondernemingen. Ik ben erg gelukkig, voel mij goed, en heb ik de juiste mensen om mij heen! Maar in mijn jeugd is dat heel anders geweest... Ik was anders dan anderen, ze noemen het ook wel autisme. Hoe ga ik om met mijn autisme en de tegenslagen die ik heb gehad. Dat vertel in in mijn lezingen. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Emmy op 04 april 2022 14:12
Het was echt heel bijzonder omdat je zo sterk bent om je kwetsbaarheid te tonen. Degene die er waren konden zich hierdoor ook uitspreken over hun zorgen omtrent het fenomeen autisme. En idd iedereen krijgt er mee te maken ,dus als het niet in je familie is ook op het werk. En wat jij zo mooi verwoordde “mijn passie is hetgeen mij redt“. En de indeling in fases het heeft mij van begin tot eind geboeid. (bron: mijn website)
door Edith op 04 april 2022 14:11
Dankjewel voor de fantastische avond. Onze zoon Jasper is autistisch en wat een herkenbaarheid in wat jij vertelde. Toen je over je schooltijd vertelde was ik erg emotioneel. Ik heb het echt ervaren als een fijne leerzame en inspirerende avond. Zo knap van je hoe je dit allemaal verteld en organiseert. Zo mooi gesproken serieus maar ook met humor en een beetje zelfspot. Ik hou d\'r van. Echt super gedaan. Zou zelf ook weleens zo\'n blauw jasje willen hebben. Haha. Als er een vervolg op deze avond komt zal ik zeer zeker aanwezig zijn. Ook in je platform heb ik zeer veel interesse. (bron: mijn website)
door Inge op 04 april 2022 14:10
Ik was er met een vriendin. Zij werk in het speciaal onderwijs cluster 3 en ik binnen een beschermde woonvorm. Wat ons het meeste bij is gebleven: Jouw gedrevenheid en passie, Mooi jouw verhaal te horen en soms pijnlijk confronterend, passie is van groot belang! We gingen vol ideeën naar buiten en vandaag is jouw lezing ook nog in mijn hoofd. Zou zo graag mijn collega\'s en cliënten met je in contact brengen. Dat stuk ga ik nog eens goed overdenken. (Bron: mijn website)
;