Doorbreek taboes & stigma's


fotoo.PNG

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van jeugdzorg, armoede, pesten,misbruik, huiselijk geweld, mantelzorg en nog een aantal andere onderwerpen.  Met mijn verhaal doorbreek ik taboes, stigma's en vooroordelen. Ik spreek over dingen, waar mensen bang voor zijn. Ik inspirireer jeugdigen en professionals en spreek met hen over de thema's  waar niemand over durft te praten. Met mijn eerlijkheid en openheid nodig ik mijn publiek uit voor een gesprek.

Ook geef ik gastlessen over de bovenstaande thema's en informeer ik professionals en studenten over de verschillende bovenstaande onderwerpen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Ik geef professionals en studenten een gastles over verschillende onderwerpen, zoals: misbruik, (huiselijk) geweld, armoede,  pesten, mantelzorgers, kinderen van ouders met psychische problemen, psyshische stoornissen, beperkingen, kennis over werken met verschillende doelgroepen in de zorg, etc.

Ik ben ervaringsdeskundige en inspireer, motiveer en informeer mensen. Dit kunnen jeugdigen, studenten, docenten of professionals zijn. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;