Zin in de Onzin!


3_sprankelshow.jpg (1)

ZIN!
Voor iedereen die zoekt naar de zin in de onzin:

Wat zorgt ervoor dat je zin hebt in het leven en in je werk. Wat zorgt ervoor dat wat je doet zin heeft? En wat is het verschil tussen voldoening en geluk?

Ik vertel over zes niveaus van zingeving die deelnemers direct kunnen toepassen. Zowel in werk als in privésituaties. Samen met het publiek voer ik het gesprek over drie cruciale aspecten: groeien, geven en genieten. Waarbij geluk niet het doel maar een bijproduct van voldoening is.

Een talk die aanzet tot verdieping. Of het nu gaat om meer te verbinden of focus te houden in tijden van verandering.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Wie ben ik?


Ik sta graag zelf op het podium, geef coaching en trainingen over 'vrijuit spreken' en heb jarenlange ervaring met programma’s op het vlak van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.


Daarnaast doe ik niets liever dan verder leren. Ik volgde de opleidingen practitioner-NLP, Master-NLP, Spiral dynamics, coach en trainer op identiteitsniveau bij Phoenix Opleidingen. Gevolgd door Systemisch werk, opleidingen over karakterstructuren, groepsdynamiek en diverse coachopleidingen. Momenteel ben ik bezig met een opleiding in het taoïsme en vrouwelijk leiderschap.


Deze brede blik en achtergrond komen terug in mijn talks.

“Vrijuit spreken is voor iedereen de moeite waard. Het is zo basic en gaat tegelijkertijd zo fundamenteel over wie je bent en wat je doet. Het hoort bij wat ik doe en ik zie hoe ik daarmee kan bijdragen. De wereld wordt mooier. Er kan meer als we leren ons verhaal beter te presenteren.”

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;