Hoe je kunt inspireren met verhalen


_MG_2332.JPG

Een goed verhaal vertellen. Al lang geleden waren het de verhalen die zorgden voor verbinding, voor nieuwsgierigheid en inspiratie. Maar hoe zorg je nou dat jouw verhaal echt impact maakt en mensen je zullen onthouden? 

Met technieken uit storytelling neem ik je mee door eenvoudige theorie. Met jouw eigen persoonlijke voorbeelden worden verhaal ingekleurd en vorm gegeven.

Dit doen we interactief met verschillende oefeningen. Hoe kan je bijvoorbeeld het verhaal van de organisatie koppelen aan eigen verhalen zodat het een verhaal van iedereen wordt? Na afloop heeft iedereen een pakkend verhaal dat past. Het (organisatie) verhaal staat weer op scherp zodat het meteen kan worden ingezet binnen teams en naar klanten/ doelgroep.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Wie ben ik?


Ik sta graag zelf op het podium, geef coaching en trainingen over 'vrijuit spreken' en heb jarenlange ervaring met programma’s op het vlak van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.


Daarnaast doe ik niets liever dan verder leren. Ik volgde de opleidingen practitioner-NLP, Master-NLP, Spiral dynamics, coach en trainer op identiteitsniveau bij Phoenix Opleidingen. Gevolgd door Systemisch werk, opleidingen over karakterstructuren, groepsdynamiek en diverse coachopleidingen. Momenteel ben ik bezig met een opleiding in het taoïsme en vrouwelijk leiderschap.


Deze brede blik en achtergrond komen terug in mijn talks.

“Vrijuit spreken is voor iedereen de moeite waard. Het is zo basic en gaat tegelijkertijd zo fundamenteel over wie je bent en wat je doet. Het hoort bij wat ik doe en ik zie hoe ik daarmee kan bijdragen. De wereld wordt mooier. Er kan meer als we leren ons verhaal beter te presenteren.”

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;