Manou

Mijn naam is Manou en in 2017 heb ik een fietsongeluk gehad, waardoor ik post-commotioneel syndroom heb opgelopen (PCS). Oftewel langdurige hersenschudding klachten die niet vanzelf meer over gaan.  
 
Ik kan wel zeggen dat ik het hele medische circuit inmiddels gezien heb. Van doorlopen met PCS en daardoor burn-out raken, verkeerde diagnoses en medicatie die voor mij de klachten alleen maar erger maakten, tot echt niet meer willen leven. 
 
In 2021 heb ik definitief de keuze gemaakt om voor mezelf en mijn (mentale) gezondheid te kiezen en ik durf nu echt te zeggen dat het goed met mij gaat. Ondanks dat ik nog steeds aan het revalideren ben. 
 
Ik wil mijn verhaal met de wereld delen, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen iets moois van zijn leven kan maken, ondanks zijn of haar tegenslagen. 
 
Ik ben hier om mijn ervaringen te delen en de diepte in te gaan over alles wat met (mentale) gezondheid te maken heeft. Hoe er heling plaats kan vinden door echt naar ons lichaam (en naar elkaar) te luisteren en hoe aandacht en verbinding de sleutel zijn tot succes. 
 
Ik spreek graag voor verschillende groepen mensen, of dit nou mantelzorgers, studenten of professionals zijn, ik weet door mijn open houding snel verbinding te leggen met de mensen die voor mij zitten. Daarnaast heb ik ook ervaring als panellid en heb ik door het voordragen van mij gedichten een zaal meer dan eens tot tranen toe weten te raken.
 
Dit lijkt mij genoeg informatie voor een eerste (virtuele) kennismaking. Ik ben van het persoonlijk contact dus na een korte mailwisseling werkt bellen of afspreken voor mij het fijnst. 
 
Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag! 
 
Groeten,
Manou 

1 voorstellingen gevonden van Manou

Van hoofd naar hart

Van hoofd naar hart

Manou
;