Tenen Tonen Talent!


Marjolein in de natuur.jpg

Tenen Tonen Talent

‘Tenen zeggen alles’ sterker nog uw hele lichaam is een grote bron aan informatie. Je zit op de bron van alle antwoorden en de oplossingen.

Met deze lezingen en interactieve sessie ga ik jullie leren je eigen talenten te lezen. Ik begin bij de voeten! Tenenlezen is een bijzondere verassende verhelderende methode om inzicht te krijgen in je karakter, gedrag en levenshouding. Deze lezing geeft inzicht welke talenten je bezit en welke valkuilen er voor je zijn. De uiteinde van de tenen en vingers zijn de uiteinde van de meridianen. Meridianen zijn energie stromen die door het hele lichaam lopen en laten zien welke energie bij een persoon goed stroomt en waar zich blokkades bevinden. Dit uit zich in je tenen.

Tenen tonen o.a. communicatietalent, dienstbaarheid doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Aan de hand van de vorm en stand van tenen, maar ook details op de nagels en aan de tenen kun je goed afleiden wat er bij iedere individu afzonderlijk afspeelt.

Je gaat inzicht krijgen of je een manager of een leider bent en wat voor type manager of leider. Als je jezelf en je gedrag beter begrijpt dan kun je ook je collega of klasgenoten beter begrijpen/accepteren. Dit zorgt voor een betere samenwerking en afstemming met jezelf en elkaar. Je benut elkaars talenten en gedrag beter wat meer verbinding creëert binnen klassen of afdelingen.

Na deze lezing ben je een #impact bewustwording rijker en heb je echt inzicht gekregen over jezelf. Veel scholen, organisaties en bedrijven hebben dit al ervaren.  
Referenties: ROC Nederland, Graafschapscollege Doetinchem en Groenlo, Slingelandziekenhuis, Rabobanken Graafschap Zuid, Lions Serviceclub, Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Al meer dan 2.500 mensen kunnen hier over meepraten. Ervaar het en verwonder u over de uitkomsten!

Goed om te weten:
Duur: 90 min
Inspirerend, vermakelijk, leerzaam en interactief

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Marjolein van der Meer-Sars is Coach/Trainer, Gastdocent en Karakter-analist. Marjolein geeft lezingen, trainingen, workshops en karakteranalyses met veel plezier, humor en leert je anders kijken en denken. Ze gebruikt daarbij een bijzondere verassende verhelderende methode om inzicht te krijgen in je karakter, gedrag en levenshouding. #Tenen Tonen Talent

Haar doel is mensen een #impactvolle bewustwording rijker te maken. Werken en leven vanuit de flow door je krachten & talenten goed te benutten en door slimmer samen te werken.

Dit is wat andere zeggen:
Bert Wiltink - If you know what drives you; you know how to drive
Marjolein in een paar steekwoorden: integer, open, eerlijk, hartelijk, kennis van zaken, ruimte voor de ander, serieus geïnteresseerd in de ander. Met een rugzak vol twijfels maar wel erg nieuwsgierig aan de sessie begonnen. Verrast en verwonderd de avond afgesloten. Geweldige analyse. Biedt kansen in bedrijven en teams maar ook individueel!

Judith Wolterink MCC – Facilitator, Coach, Sparringpartner at Bright Group
Als je Marjolein inhuurt weet je zeker dat je een bijzondere en memorabele avond hebt. Ik heb haar voor een workshop uitgenodigd in een zakelijk netwerk, waarbij het 'ijs' opvallend snel gebroken was. Marjolein weet waar ze het over heeft, ze vertelt onderhoudend, sluit goed aan en verbindt Oosterse en Westerse wijsheden met elkaar. Haar expertise is weliswaar onbekend en ongewoon, maar zondermeer waardevol.

Bert Kruijff – Coacht en traint vaardigheden die in deze tijd van het Nieuwe werken zo nodig zijn.
In haar Workshops "Tenen tonen Talent" laat Marjolein ons op een lichtvoetige maar niet mis te verstane wijze kennis maken met onszelf. In een groep, of individueel, geeft ze op een verrassende manier gestalte aan "bij jezelf blijven".  Ze heeft me er - eens te meer - van bewust gemaakt dat er geen alternatief is voor authentiek zijn.

Hanneke te Boekhorst-Schouten – Docent en studieloopbaanbegeleider Entreeschool
Marjolein heeft op een verhelderende en bovenal enthousiaste wijze verteld over onze tenen. Aan de hand van onze tenen heeft zij verteld over ons karakter en levenshouding en tot op de dag van vandaag refereren wij nog regelmatig naar de punten die Marjolein heeft aangegeven. Verassend en zeker de moeite waard!

Marjolein Smits – HR Business Partner – headhunter – careercoach
Het 'lezen van tenen' is een ongelofelijk indrukwekkend instrument om dieper tot de kern van de mens te komen. Hoe je lichaam aangeeft daar waar je als individu zit in je leerproces. Maar meer nog waar je krachten en je valkuilen liggen. Dit aan de hand van tenen is een waarlijk frappant en opmerkelijk instrument. Jij die je bent is te lezen en Marjolein kan dat als de beste. Laat je overtuigen door een lezing te ondergaan, het geeft je inzicht in jezelf. Het heeft mijn ogen in ieder geval geopend. Als collega loopbaancoach kan ik haar ten zeerste aanbevelen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;