Van idee naar succesvol evenement


Van idee naar succesvol evenement

Gerardus Evenement Planner ziet zich als de perfecte “organisatietovenaar” op zakelijk en op particulier gebied. De persoon achter Gerardus Evenement Planner is iemand die zich met volle overtuiging en voor de volle 200% inzet bij iedere opdracht.

Gerardus Evenement Planner is een evenementenbureau waarbij het gaat om de klik die je moet hebben met een klant/opdrachtgever.

Gerardus Evenement Planner vindt het belangrijk om creatieve oplossingen aan te dragen, manieren te vinden om de kosten laag te houden: het verhoogt de kans op het doorgaan ervan. Het motto is dan ook “voor elk budget is er iets te organiseren op zakelijk of particulier gebied”.

Wat maakt Gerardus Evenement Planner uniek?
Iedere aanvraag die binnenkomt, krijgt binnen 12 uur een reactie. Als u belt krijgt u de eigenaar meteen aan de telefoon, wij zijn creatief en denken mee. Gerardus Evenement Planner tovert ieder evenement tot een succes, hoe groot of klein dan ook. Gerardus Evenement Planner regelt alles voor u, en u blijft zelf ook mee beslissen. Dit laatste is erg belangrijk. Een verrassingselement toevoegen aan een opdracht is iets wat Gerardus Evenement Planner anders maakt dan andere evenementenbureaus.

Sinds de oprichting van Gerardus Evenement Planner in 2011 zijn er diverse gebeurtenissen georganiseerd, te denken aan huwelijken, exposities, hondenfeestjes, vriendendagen, surpriseparty’s, jubileums, organiseren van film + fotoshoot voor startende ondernemers voor een promotiefilmpje, meet and greets, media-aandacht genereren voor een ondernemer die een nieuw verkooppunt weet te realiseren, workshops op verschillende gebieden (hoe-promoot-ik-mijn-bedrijf, high-tea’s maken, sieraden maken), secretaressebijeenkomsten organiseren, kolfclinics, personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten, etc. Iedere opdracht is maatwerk. Er ligt geen vast concept op de ‘plank’, aangezien iedere aanvraag anders is dan een andere, en uniek is op zijn eigen manier.

Sinds 2018 is onze specialisme uitgebreid. Sinds 2018 doen we ook aan begeleiding van (startende) kleine ondernemers op het gebied van ontwerp visitekaartje, logo, banner of het tot stand brengen van een website of webshop. Vaak hebben (startende) kleine ondernemers de kennis, vaardigheden, budget en tijd niet om dit te regelen. Gerardus Evenement Planner werkt nauw samen met bedrijven die weten waar ze over praten, kwalitatief sterk zijn, prijstechnisch de beste zijn, bieden uitstekende service en realiseren een aanvraag snel en correct!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Mijn naam is Menno Spiekerman, 42 jaar oud en wonende in Cuijk (sinds september 2021) samen met mijn partner en onze 2 kleine dames (hondje Roos van 13 en Muis van 8). 

In 1998/1999 kwam ik af van de VBO (tegenwoordig heet het VMBO) en na 1 jaar MBO (met diploma) ben ik gaan werken. Ik heb er nu dik 25 jaar opzitten binnen de secretariële wereld. Ik heb tussen 2006-2022 gewerkt bij de overheid (ministeries en gemeenten) en in mei 2022 begin ik bij een bedrijf binnen de culturele sector als directie-assistent. Het heerlijke aan dit vakgebied is, dat je zeer drukbezette personen, kan ontzorgen van A tot Z!

Mijn doel is om jongens/mannen te vertellen dat je gewoon een baan kan accepteren/er op kan solliciteren binnen de secretariële wereld wat vooral wordt gedomineerd door vrouwen! Laat je dit niet weerhouden.

Ook al heb je een lager niveau, dan kan je ook je dromen waarmaken en verwezelijken! Je hebt een langere adem nodig en veel vechtlust.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;