De laatste levensfase


In deze levensfase spelen er emoties, zorgen en vragen en zeker als er een naderend overlijden in beeld is. Wat is er dan belangrijk en hoe kun je hierop anticiperen? Wat speelt er? En hoe sluit je zoveel mogelijk aan bij de beleving en vraagstelling in deze levensfase?  

Deze lezing is voor die professionals en/of vrijwilligers die er willen zijn in de laatste levensfase voor de stervende en de kring van dierbaren. Je wilt meer van betekenis zijn, rust, kracht en vertrouwen willen brengen in deze levensperiode.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

De 7 redenen om wél te praten over de laatste levensfase! De laatste levensfase start voor mij op het moment dat je geconfronteerd wordt met de eindigheid van het leven op korte of lange termijn. Door een diagnose, ontwikkeling van de ziekte en/of ouderdom. Het gaat dus niet alleen om de palliatieve en/of terminale fase, waarnaar vaak de eerste gedachte uitgaat.

Veel mensen willen in deze levensfase zo lang mogelijk zelf beschikken over wat er wel of niet gebeurt. Maar het vertrouwde dagelijks leven is niet meer zoals het was. Hoe dan wel? 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;