Doen wat je gelukkig maakt, brengt je naar grenzenloos ver


88ea0f4d-c496-4659-8945-d82037b7220c.jfif

The sky is the limit is een uitspraak die je vaak hoort. Als klein meisje wilde ik juf worden. En tja.... wat dan? Ik was juf maar ik wilde verder ontwikkelen en doorgroeien. Maar ook ik stapte het onderwijs uit. De werkdruk was zo hoog. Inmiddels heb ik meerdere tools en tricks ontwikkeld om de werkdruk te verlagen en word ik door schoolbesturen gevraagd om de werkdruk te verlagen. Ik gebruik hierbij veel ervaringen en stressmanagement om het team weer speling en ruimte te geven.  Maar het allerbelangrijkste is dat wij weer terug gaan naar de WHY. Waarom zijn we leerkracht geworden? En zo heeft ieder een eigen weg die hij/ zij bewandeld.

Mijn ambitie om werkdruk te verlagen dreef mij verder. Ik heb een prachtige loopbaan door 14 opleidingen te stapelen en alles te mogen toepassen op scholen. Want als je het doet met passie dan kom je heel ver en bereik je ooit je einddoel. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 37e 
(Volgens mijn LinkedIn) 23 ervaringen, 14 diploma's, 2 onderscheidingen en 23 certificaten rijker zou zijn. En ik zie dat het werkdruk begint te dalen op de scholen waar ik ben geweest. Dat wil jij toch ook op je school?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Ik inspireer met mijn verhaal vaak mensen om door te zetten tot het uiterste, om te zien dat het onmogelijke altijd mogelijk is zolang je in verbinding blijft met jezelf. Als programmamanager maak ik verbindingen tussen mensen en laat mensen samenwerken. Ik was ook ooit de "gewone leerkracht", ik werd adviseur/ onderzoeker, ik kreeg onderscheidingen voor mijn werk, ik ben een moeder die wil dat haar kinderen het beste onderwijs ter wereld wil krijgen, ik word de persoon die samen met anderen staat aan de voet van deze nieuwe onderwijsgeneratie. Inmiddels heb ik mooie ervaringen in mijn loopbaan die ik nooit kon bedenken toen ik kind was. 

Met mijn verhaal wil ik jou inspireren dat je weer even weet waarom je zaken doet? Waarom geef jij onderwijs? 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;