Doen wat je gelukkig maakt, brengt je naar grenzenloos ver


Doen wat je gelukkig maakt, brengt je naar grenzenloos ver

The sky is the limit is een uitspraak die je vaak hoort. Als klein meisje wilde ik juf worden. En tja.... wat dan? Ik was juf maar ik wilde verder ontwikkelen en doorgroeien. Mijn ambitie dreef mij verder. Ik heb een prachtige loopbaan door gewoon opleidingen te stapelen en te gaan ervaren als interimmer. Want als je het doet met passie dan kom je heel ver. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn 37e 
(Volgens mijn LinkedIn) 23 ervaringen, 14 diploma's en 23 certificaten rijker zou zijn. Ik ben de gelukkigste mens op aarde want ik doe wat ik leuk vind. En morgen, wie weet wat ik dan aan het doen ben? 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Ik inspireer met mijn verhaal vaak mensen om door te zetten tot het uiterste, om te zien dat het onmogelijke altijd mogelijk is zolang je in verbinding blijft met jezelf. Als programmamanager maak ik verbindingen tussen mensen en laat mensen samenwerken. Ik was ook ooit de "gewone leerkracht", ik werd adviseur/ onderzoeker, ik kreeg onderscheidingen voor mijn werk, ik ben een moeder die wil dat haar kinderen het beste onderwijs ter wereld wil krijgen, ik word de persoon die samen met anderen staat aan de voet van deze nieuwe onderwijsgeneratie. Inmiddels heb ik mooie ervaringen in mijn loopbaan die ik nooit kon bedenken toen ik kind was. Ik begon als leerkracht en groeide door tot wat onmogelijk lijkt. Ik heb daarbij op diverse niveaus gerapporteerd. Zo legde ik de ene dag een rapportage af aan "grote namen van grote bedrijven"en het volgende moment bezocht ik de locatie om de uitwerking van mijn programma te zien. Waar de echte mens er toe deed.

Je kunt alles bereiken als je het maar doet met je hart.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;