Nog beter leren presenteren


261104150_2196008917206579_6978929377924350509_n.jpg

Leer de techniek van het spreken en wordt zenuwen de baas. In deze interactieve training krijg je tips, tools en tricks aangereikt om een goede presentatie te houden. Of je nu een speech gaat houden of een sollicitatiegesprek moet voeren. Een must voor mensen die niet comfortabel voor een groep staan en hun boodschap duidelijk en dynamisch over willen brengen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Al op jonge leeftijd is duidelijk dat Robert-Jan een presentator pur sang is. Al in zijn tienerjaren maakt hij zijn debuut bij de lokale omroep. Begin jaren ’90 start hij zijn studie communicatiewetenschap in Amsterdam, terwijl hij tegelijkertijd naam als nieuwslezer maakt bij Radio Amsterdam, Radio Noordzee Nationaal, Classic FM en Sky Radio.

In 1998 gaat Robert-Jan als presentator bij Business Nieuws Radio werken; het eerste commerciële nieuwsstation van Nederland. Ondertussen is hij ook als ondernemer actief met zijn stemmenbureau en productiehuis. Wanneer Robert-Jan wordt gevraagd om Station Manager bij BNR te worden staat hij aan de wieg van de BNR events en is hij onder meer verantwoordelijk voor de live uitzendingen tijdens de Amerikaanse Presidentsverkiezingen in 2008 en de Olympische Spelen in Vancouver in 2010. Succesvolle producties die niet alleen veel omzet voor BNR genereren, maar de nieuwszender ook goed op de kaart zetten.

In 2010 neemt Robert-Jan afscheid bij BNR om zich volledig te gaan richten op het ondernemerschap. Knook verzorgt met het gelijknamige bedrijf KNOOK uiteenlopende mediaproducties, zoals films en tv-journaals. Ondanks zijn drukke agenda blijft Robert-Jan de radio trouw en is hij als nieuwslezer via het ANP met regelmaat te horen op de grote nationale radiozenders en presenteert hij op televisie een nieuwsprogramma voor Omroep Flevoland. 

Met het ondernemersbloed in zijn DNA participeert Robert-Jan ook in netwerken als OndernemendWestFriesland en marketing en communicatiebureau KNAP! Daarnaast wordt hij veel gevraagd als dagvoorzitter, presentator, gastspreker en trainer.

Sinds 2020 is Robert-Jan ook beëdigd trouwambtenaar. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;