Zen, Mindfullness en Spiritualiteit


Zen, Mindfullness en Spiritualiteit

Tijdens deze talk zal ik men introduceren naar de beginselen van Boeddhisme en hoe mindfullness en meditatie daaruit is voortgevloeid.

Daarnaast zal ik men introduceren in concepten die men kan toepassen op hun leven om zo:
- Lijden te verminderen
- Stress te verminderen
- Gelukkiger te zijn
- Evenwichtiger te zijn
- Sterken te zijn

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Wie ik ben:
Hallo, mijn naam is Tin Wing Jamie, 27 jaar en wonend te Amsterdam. Ik ben ondernemer, lifecoach, personal trainer en blogger. Ben gecertificeerd als NLP Master Practitioner, in Personal training en heb ook een academische Master of Science afgerond. Voordat ik de overstap heb gemaakt naar het ondernemen heb ik een tijd lang gewerkt bij een Big 4 kantoor als Accountant op het Zuidas. Tot op het moment van mental breakdown heb ik het daar volgehouden toen ik het roer compleet omgooide.

Wat maakt me thema eigenaar?

- Carriere switch i.e. werkervaring (voornamelijk voor young/mid professionals)
- Oosters achtergrond opgegroeid in het Westen
- Zelfontwikkeling i.e. mindset coaching (door me achtergrond in NLP, Personal training)
- Boeddhism i.e. me Oosterse achtergrond (normen en waarden), Mindfullness en Meditatie.

Waarom ik een goede spreker ben:

Mijn manier van communiceren/story telling (motiverend en inspirerend) neemt luisteraar mee in een (herkenbaar) verhaal waar ik hen lessen kan aanbieden die waardevol kunnen zijn in hun leven. Ik heb geproken op scholen (basisscholen en middelbare scholen) voor jongeren die voor een studiekeuze staan. Daarnaast heb ik gesproken intern bij me vorige werkgever omtrent het gebruiken van mindfullness en meditate om werkstress te verminderen en om werkgeluk te vinden. Overigens spreek ik regelmatig voor een grote groep sporters die wat extra motivatie nodig hebben tijdens training.

Welke impact wil ik maken
De impact die ik wil maken is dat ik men enerzijds wil "verlichten" met mijn talks omtrent Boeddhisme. Anderzijds wil ik mensen kunnen "motiveren" om achter hun doelen aan te gaan. Daarnaast wil ik mensen ook "inspireren" om voor hun zelfontwikkeling te gaan, te focussen op hunzelf, door leadership te creeren, door eigen talent te gaan ontwikkelen, door te leven naar hun eigen waarden, zodat ze uiteindelijk kunnen groeien naar de beste, meest authentieke en vrije versie van henzelf.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;