Food for life


IMG_4689.jpg

Waar zit de winst bij gezondheidsoptimalisatie en waar begin je wanneer je voeding en leefstijl wilt optimaliseren?

Hoe doe je dit in een tijd waarin voeding overvloedig aanwezig is maar wanneer je ook nog rekening wilt houden met het klimaat en duurzaamheid? Hoe voed jij je als mens en wat zegt dat over jou? Wat zijn nu echt de meest gezonde tools om jouw voedingspatroon te veranderen en waarom? 

Waar zit nu echt de winst? Welke voedingsstoffen zijn nu beter te vermijden en welke zijn juist essentiel. Welke supplementen zijn onmisbaar met andere woorden de do's en don'ts op het gebied van voeding en leefstijl.

Als orthomoluculaire voedingsadviseur vind ik het heel mooi om het publiek aan het denken te zetten over gezonde voeding en leefstijl. Het publiek "aan " zetten.

Zelf zie ik dat heel veel mensen hun gezondheid heel belangrijk vinden en om deze mensen nog dichter bij hun doel te brengen is fantastisch!

Een lezing vol met interessante wetenswaardingheden over voeding en leefstijl. De mensen worden verleid om zich ook gezonder en vitaler te gaan voelen na deze lezing en door de tips en tricks in de praktijk toe te passen.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Binnen mijn praktijk werk ik met veel mensen en bedrijven die gezonder willen zijn, worden en gezonder willen leven in hun persoonlijke leven of op de werkvloer.

Waar zit de winst bij gezondheidsoptimalisatie en waar begin je wanneer je voeding en leefstijl wilt optimaliseren? Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens mijn presentaties.

Hoe doe je dit in een tijd waarin voeding overvloedig aanwezig is maar wanneer je ook nog rekening wilt houden met het klimaat en duurzaamheid? Hoe maak jij je lijf weerbaarder tegen ziektes? Hoe voed jij je als mens en wat is jou relatie met voedsel en eten? Wat zijn nu echt de gezonde tools om jouw voedingspatroon te veranderen en waarom? 

Als orthomoluculair voedingsadviseur vind ik het heel mooi om het publiek aan het denken te zetten en te triggeren met deze vragen tijdens een voordracht.

Zelf zie ik dat heel veel mensen hun gezondheid heel belangrijk vinden en om deze mensen nog dichter bij hun doel te brengen is fantastisch! Echter veel mensen vinden het lastig om een start te maken met een gezond voedingspatroon..

Hoe komt dat en hoe kun je dit wel goed aapakken?

Tijdens mijn workshops, presentaties, lezingen en voordrachten komen deze onderwerpen aan bod met als doel de mensen te verleiden, triggeren, motiveren om ook hun levensstijl te optimaliseren.

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;