Spreker - John Bijl (dhr.)

John Bijl (dhr.) - Spreker

“Toen ik hoorde dat John Bijl het debat zou leiden, dacht ik: potver, nu moet ik écht m'n best gaan doen.”

Functie(s):
  Debater, Presentator
Tarivering:
  Onderwerp(en): Inzetbaar als:
  • Trainer
  • Debatteren
  • Spreker

     

   
  Deel deze pagina

  Over John:

  John Bijl is gespreksleider, trainer en opleidingskundige. Hij leidt diverse gesprekken, van politiek debat tot wetenschappelijke conferenties. Daarnaast treed hij geregeld op als dagvoorzitter bij conferenties, symposia en filmfestivals. Hij zet zijn ervaring als spreker én opleider ook graag in om politici en professionals te trainen in overtuigend spreken in presentatie en debat en geldt als specialist in de omgang met de media en het debat.

  John Bijl begon zijn carrière als ontwerper van verschillende opleidingen voor in het bedrijfsleven en in de publieke sector. Zo ontwierp hij opleidingsprogramma’s voor een verzekeraar bij de introductie van nieuwe fiscale wet- en regelgeving, e-learningpakketten voor implementatie van...

  softwarepakketten en ontwikkelde hij spelsimulatie voor ambtenaren voor de lokale overheid.

  Inmiddels werkt John al weer enige jaren vooral als gespreksleider. Met de ervaring als opleider ontwerpt en leidt hij bijeenkomsten waar mensen zich op hun gemak voelen én inhoudelijk stevig bij kunnen dragen. Door zijn journalistieke ervaring weet hij met scherpe vragen deelnemers aan zijn debatten tot eerlijke uitspraken te laten komen. Of dat nu een publiek debat met voorname sprekers is, of een interactieve bijeenkomst voor medewerkers van een organisatie, John weet met scherpe vragen en flair het onderste uit de kan te halen.

  Naast het leidden van gesprekken, traint John top-managers en CEO’s uit het bedrijfsleven in presentatie-vaardigheden en het omgaan met de media, en politici in het debat en politieke vaardigheden. Inmiddels trainde hij politici op alle denkbare bestuurlijke niveau’s, waaronder gemeenteraadsleden in meer dan honderd gemeenten.

  Lees meer

  Soortgelijke Sprekers

  Trainingen

  Opinies