Diversiteit en Inclusie


Diversiteit en Inclusie

INCLUSIE EN AANDACHT VOOR VERSCHILLEN
Workshops in overleg | Voor onderwijs, instellingen en bedrijfsleven
 

Bedrijven en instellingen streven steeds meer naar diversiteit in teams. Gelukkig maar, want we kunnen nog heel wat vooruitgang maken wat betreft gelijke kansen op de werkvloer. Alleen: hoe trekt u die nieuwkomers aan? En waarom solliciteren ze nu nog niet? De workshop ‘Inclusie’ is een echte eye-opener. Het gaat om binnenhalen en binnen houden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Trainer en acteur Amar El Ajjouri geeft onder de naam PHneutraal trainingen over diversiteit, jongerencultuur, groepsdynamiek en agressie- en conflicthantering. Vele scholen, instellingen en bedrijven hebben met PHneutraal al concrete resultaten geboekt.
Amar El Ajjouri (1971) doceert, presenteert, acteert, traint en regisseert. Dat doet hij eigenlijk al sinds hij kan praten. En al ruim 20 jaar professioneel. Amar is geboren in Marokko en getogen in Den Haag en dus als geen ander thuis in het Nederland van nu waar zovelen mee worstelen. Amar is PHneutraal.
Theater leent zich bij uitstek voor het tonen, duiden en leren begrijpen van het leven. Vanuit die visie ontwikkelde en regisseerde Amar meerdere theatervoorstellingen met jongeren. Hij stond zelf op de planken met verschillende cabaretshows: Ali, Wit en Terug. In het verlengde daarvan ontwikkelde hij ook de trainingsprogramma’s van PHneutraal.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;