De Extra Beveiligde Inrichting (EBI


FD6AB771-C940-45A3-BD40-6523950E8E1B.jpeg

Na een reeks van gijzelingen is in 1992 besloten om een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) te bouwen binnen de muren van de gevangenis Vught. Dit voor personen die macht, middelen en mogelijkheden hebben om te kunnen ontsnappen. 

De luisteraar wordt op een boeiende wijze meegenomen binnen de muren van de EBI. Hoe ziet het leven van de gedetineerden eruit en met welke spanningsvelden heeft de directeur te maken. Zowel op het politieke vlak als binnen de keten. 

Yola heeft ruime ervaring in het spreken voor een groot publiek en in het spreken voor een kleiner geschelschap. Ze praat vlot en met humor en deelt graag haar ervaring en visie daar waar het gaat om het werken binnen een extra beveiligde omgeving. 


(In verband met de privacy wordt er niet gesproken over de personen die binnen de EBI verblijven. Zo zal ook niet over veiligheidsmaatregelen worden gesproken)

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Elf jaar lang was Yola Wanders directeur binnen een van de strengst beveiligde gevangenissen in Nederland. Ze gaf leiding aan de Extra Beveiligde Inrichting (EBI), de terroristenafdeling (TA) en de afdeling Veiligheid. 
In haar presentatie neemt ze u mee naar de veelal onbekende wereld achter de gesloten muren van deze gevangenis. Hoe gaat het daar aan toe, welke uitdagingen en dilemma's kom je daar tegen. 

Yola heeft veel ervaring in het spreken voor zowel een groot publiek als voor een intiemer gezelschap. Ze spreekt makkelijk en met humor en deelt graag haar jarenlange ervaring en visie daar waar het gaat om de bejegening van gedetineerden in een streng beveiligde omgeving. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;