Verschillen Verbinden


Verschillen Verbinden

VERSCHILLEN VERBINDEN
Trainingen in overleg | Voor onderwijs, instellingen en bedrijfsleven
 

Heeft u veel te maken met uitstroom in teams doordat nieuwkomers niet aarden in de organisatie? Of wilt u culturele verschillen overbruggen tussen u en uw klanten? In deze sessie focussen we op het tweede vraagstuk bij diversiteit: het vasthouden van nieuwkomers.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de spreker. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul bedrijf / school / organisatie in

Trainer en acteur Amar El Ajjouri geeft onder de naam PHneutraal trainingen over diversiteit, jongerencultuur, groepsdynamiek en agressie- en conflicthantering. Vele scholen, instellingen en bedrijven hebben met PHneutraal al concrete resultaten geboekt.
Amar El Ajjouri (1971) doceert, presenteert, acteert, traint en regisseert. Dat doet hij eigenlijk al sinds hij kan praten. En al ruim 20 jaar professioneel. Amar is geboren in Marokko en getogen in Den Haag en dus als geen ander thuis in het Nederland van nu waar zovelen mee worstelen. Amar is PHneutraal.
Theater leent zich bij uitstek voor het tonen, duiden en leren begrijpen van het leven. Vanuit die visie ontwikkelde en regisseerde Amar meerdere theatervoorstellingen met jongeren. Hij stond zelf op de planken met verschillende cabaretshows: Ali, Wit en Terug. In het verlengde daarvan ontwikkelde hij ook de trainingsprogramma’s van PHneutraal.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;