Andre Accord The Postive Note

"Je kan het (niet!)"

Dat waren de woorden die ik regelmatig hoorde toen ik opgroeide. Niet alleen vanuit huis maar vaak ook grappenderwijs in mijn kennissenkring. Als je dat veel hoort ga je het op een gegeven moment geloven. Gelukkig was er ook een stem in mij die zei : "Je kan het wel!" Ik heb ervoor gekozen om naar die stem te luisteren en mijn intrinsieke motivatie te volgen en dat heeft mij geen windeieren gelegd.

Na mijn MAVO en HAVO succesvol te hebben afgerond besloot ik naar de HBO opleiding Amsterdamse Academie van Bank en Financien te gaan. Ik wilde later immers een goede baan en heel veel geld verdienen. In mijn tweede jaar waagde ik opnieuw een vruchteloze poging om mijn propaedeuse te halen. Ik was erg ongelukkig en voelde mij niet op mijn plek. Dit was niet wat ik wilde.

Op een zondagavond in 1992 besloot ik het roer helemaal om te gooien. Ik schreef toen iets op de binnenkaft van mijn agenda. Tot de dag van vandaag heb ik daar  geen spijt van.

Ik ben vanaf dat moment aan een reis begonnen dienog niet ten einde is.            Van een top 40 hit tot aan presentator op de nationale TV en Radio DJ op 3FM.  Van Stemacteur voor series, films en games tot reclamestem voor nationale en regionale reclamecampagnes. Van Fotomodel voor bedrijven zoals de KLM en NCOI tot aan Woordkunstenaar en uitvoerend artiest op congressen door heel NL. Ja deze autodidact vermaakt zich wel:)

Samengevat: Interactieve belevingen creëren die je nooit meer vergeet. Inhoud koppelen aan creatieve interactieve uitingen. Mensen "aan" zetten en ze  motiveren, activeren en inspireren, dat is mijn passie. Het studeren is nu wèl relevant geworden omdat ik mij alleen verdiep en blijf verdiepen in zaken die mijn interesse hebben. Een leven lang leren is nu voor mij een feest!

In mijn talk heb ik het over mindset, obstakels overwinnen en je passies volgen en relevante kennis tot je nemen. Dromen, durven en doen want voor mij bestaat       "je kan het niet"......niet.

Andre Accord

"The positive note" 

 

1 voorstellingen gevonden van Andre Accord The Postive Note

Je kan het niet!

Je kan het niet!

Andre Accord The Postive Note
;