Bas van der Putten

Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe ga je om met onvermijdelijke tegenslagen? Hoe zorg je ervoor dat je kijkt naar de roos en niet naar de doornen? Topspreker, ondernemer en Energie-Tsunami Bas van der Putten biedt inspirerende lezingen over Doorzettingsvermogen, Persoonlijke Ontwikkeling en Veerkracht. Hij deelt zijn ervaringen en alle kennis die hij opgedaan met passie, energie en humor. Het resultaat? Bas brengt mensen, individueel of in teams, privé en zakelijk in beweging. En dan kan verandering starten.

Drie redenen om spreker Bas van der Putten te boeken:

1. Spreker Bas van der Putten brengt een enorme bak aan energie mee op het podium. Hierdoor is zijn keynote vol optimisme een heerlijke energizer op de dag.

2. Het persoonlijke verhaal van spreker Bas van der Putten is indrukwekkend. De optimistische manier waarop Bas in het leven staat en zijn lezingen over veerkracht, doorzettingsvermogen en persoonlijk groei zijn een inspiratie voor velen.

3. In samenspraak met de opdrachtgever zorgt hij voor een passende maatwerk versie van zijn verhalen en ervaringen zodat het altijd het thema en de doelstelling van het evenement versterkt.

Kenmerken van Bas als spreker
 
- Energie
- Persoonlijke verhalen
- Humor

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker? Ik ben een aanstekelijke storyteller en neem je graag mee in mijn journey. Ik deel eigen verhalen én kennis uit mijn onuitputtelijke onderzoek naar zelfontwikkeling en veerkracht. Neem vrijblijvend contact op. 

3 voorstellingen gevonden van Bas van der Putten

Ondernemerschap

Ondernemerschap

Bas van der Putten
Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Bas van der Putten
Veerkracht en wendbaarheid

Veerkracht en wendbaarheid

Bas van der Putten
;