Ik kan vliegen

Piloot Jeroen Komen doet wat maar weinigen doen. Met zijn eigen vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa. Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan allerlei gevaren, maakt duizenden luchtfoto's, beleeft bizarre avonturen en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op. Jeroen vertelt op 'bevlogen' wijze allerlei 'luchtige' verhalen en anekdotes.

Jeroen Komen (1968) trok al op zijn 18e liftend de wereld in. Op school wilde het steeds niet zo lukken. Terug in Nederland (1992) waagde hij eerst nog een poging om Cognitieve Kunstmatige Intelligentie te studeren, maar omdat hij tegelijkertijd zijn bedrijf Knoworries (1995) oprichtte, moest hij opnieuw concluderen dat de schoolbanken hem onvoldoende konden boeien.

Knoworries groeide uit tot een volwassen en innovatieve IT-onderneming met 25 medewekers (2009): een mooi moment om zijn stokje over te dragen aan mensen die meer plezier halen uit stabiliteit. Daardoor ontstond er ruimte om opnieuw de wereld in te trekken. Niet alleen in grote vliegtuigen de wereld rond, maar vooral heel Europa door in zijn eigen propellervliegtuigje.

Nadat hij Knoworries in 2014 verkocht had, bundelde hij zijn vlieganekdotes en luchtfoto's in een boek en een presentatie onder de titel 'Ik kan vliegen'. Jeroen is een 'bevlogen' verteller die zijn 'luchtige' verhalen en belevenissen aan de hand van bijzondere (lucht)foto's presenteert in de media

1 voorstellingen gevonden van Ik kan vliegen

Piloot van je eigen leven

Piloot van je eigen leven

Ik kan vliegen
;