Nick van Breda

Nadat ik als buitenbeentje begon, activist werd en vaardigheden ontwikkelde om een ​​practivist te worden: “iemand die problemen ziet als kansen om aan te pakken”. Ik ben door Forbes uitgeroepen tot een van de 1500 onder 30 changemakers en 3 keer T500 Young Digital talent van het jaar door The Next Web & Accenture, terwijl ik me ontwikkelde tot een seriële sociale ondernemer. Deze achtbaanrit was spannend en ik zou graag anderen die zich in een soortgelijke situatie hebben bevonden (zich niet begrepen en alleen voelen, opkomen voor hun rechten maar niet weten hoe, bereid om oplossingen te bedenken en maatschappelijke zoektochten op te lossen) de toolkits geven om dit te doen als goed. Nu ben ik op de missie om 1 miljoen mensen vóór de leeftijd van 30 te trainen om hun activisme en onzekerheden om te zetten in hun vaardigheden om een ​​positieve impact te maken en een leven in overvloed te leiden.

Hier ben ik, de gunst aan jou teruggevend! Ik ben hier om u te helpen een grotere impact op de samenleving te maken! Ben je er klaar voor? Ontdek wat ik voor u kan doen op basis van mijn eigen ervaringen.

Wist u…

...Dat ik tot nu toe internationaal heb gesproken op conferenties over innovatie, wetenschap en technologie in Brazilië, San Francisco, New York, Spanje, Oostenrijk, Portugal, Thailand en China. Over de toekomst van werk, gezondheid, arbeid, bankieren, wonen, organisaties en onderwijs. Aanwijzen waar microgemeenschappen de samenleving naartoe vormen, van transhumanisten en biohackers tot digitale nomaden en bewuste wereldburgers.

1 voorstellingen gevonden van Nick van Breda

Hoe ga jij van start met Co-creatie & Crowdsourcing om te groeien als bedrijf

Hoe ga jij van start met Co-creatie & Crowdsourcing om te groeien als bedrijf

Nick van Breda
;