Samenwerken met ADHD en Autisme en Samenwerken met Kanker

Mijn naam is Brenda (41) jaar) en ik heb  ervaren hoe diagnoses zoals kanker, ADHD en autisme het leven en vooral het werkende leven kunnen beïnvloeden. Mijn persoonlijke reis begon met de diagnoses van mijn 2 kinderen met autisme en ADHD. En ongeveer een jaar geleden kreeg ikzelf de diagnose baarmoederhalskanker. Deze uitdagende ervaringen hebben mij niet alleen getest op fysiek en emotioneel vlak, maar heeft mij ook bewust gemaakt van de vele obstakels waarmee mensen met een uitdaging op de werkplek worden geconfronteerd. Of dit nou ADHD, Autisme of Kanker is. 

Twee Werelden: 

Naast mijn eigen reis met kanker, ben ik dus ook moeder van twee
geweldige kinderen die gediagnosticeerd zijn met ADHD en autisme. Dit heeft me de gelegenheid gegeven om van dichtbij te zien hoe deze diagnoses hun dagelijkse leven en hun vermogen om te functioneren beïnvloeden. Het is een reis geweest vol uitdagingen en prachtige leermomenten. Deze persoonlijke ervaringen hebben me geïnspireerd om anderen te helpen begrijpen hoe ze kunnen samenwerken met mensen die met deze uitdagingen te maken hebben. Mijn verhaal gaat over het overwinnen van obstakels, het vinden van veerkracht, en het creëren van een omgeving waarin mensen met kanker, ADHD en autisme hun volledige potentieel kunnen benutten.

Een werkvloer waar omgaan met deze uitdagingen net zo normaal is als met een printer of computer is een onderdeel van de missie!

Samenwerken met Compassie: 

Ik geloof dat begrip, compassie en samenwerking de sleutels zijn tot het overwinnen van de uitdagingen die kanker, ADHD en autisme met zich meebrengen. Samen kunnen we een cultuur creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en ondersteund voelt, ongeacht hun gezondheidstoestand of neurodiversiteit.

Mijn Missie: 

Mijn missie is om bewustwording te creëren over de impact van deze diagnoses op de werkplek en om praktische strategieën en inzichten te delen over hoe we als collega’s, werkgevers en werknemers kunnen samenwerken om een ondersteunende en inclusieve omgeving te bevorderen.
Dit doe ik door middel van spreken en trainingen waarin ik mijn
persoonlijke verhaal combineer met wetenschappelijke kennis en
praktische tips.

De kennis zorgt voor bewustwording en bewustwording zorgt voor begrip! En ik hoef natuurlijk niet uit te leggen wat een goede en fijne samenwerking doet met een organisatie in zijn geheel!

0 voorstellingen gevonden van Samenwerken met ADHD en Autisme en Samenwerken met Kanker

;