Szilvia Boda #bodabags

Mijn naam is Szilvia Boda. Ik ben award gewonnen (Delhi, India) mode ontwerpster en gast spreker. Ik heb 23 jaar in Hongarije gewoond en al 17 jaar ben ik woonachtig in Nederland. Mijn zakelijke partner zei eens: "Szilvia, wie spreekt meer? Mijn broer, mijn dochter of jij?"

"Ik! - zeker weten." "Nee, mijn dochter van 14. Maar ik snap nu waarom je de wereld rondreist om 2 minuten op podium te staan. Dan ga je het verdelen tussen 35-35-35-35-35 mensen en je spreekt niet eindeloos tegen een persoon." 

hahahah (Hij heeft geduld.)

Mijn laatste speech was in Oslo, Norwegen op 10 januari 2020 en daarvoor op 2 februari 2020 in Alicante, Spanje (persconferentie). Ik reiste 1 jaar lang Europe rond om te spreken aan dames. 

Vanwege Covid ermee tijdelijk gestopt, maar ik doe het heel graag binnen Nederland.

Aan Nederlandstalige, Engelstalige of Hongaarstalige publiek. In alle 3 ben ik vloeiend. 

Mijn korte motivatie speeches gaan over #wastemanagement, #bewustwinkelen, #chaosmanagement. Incl. veel humor. Stand-up comedie style.

Dus als u humor belangrijk vindt en u wilt toch over serieuze onderwerpen op een interactive manier spreken (uw publiek laten nadenken), bv. #climaat, #aarde, #millieubescherming op lokal en global niveau, zonder woedend op politici te wijzen, maar onze eigen verantwoordelijkheid vinden, boek aub. mij.

1 voorstellingen gevonden van Szilvia Boda #bodabags

Heeft Greta Thunberg gelijk?

Heeft Greta Thunberg gelijk?

Szilvia Boda #bodabags
;