Fabiënne Breevaart

Fabiënne Breevaart (1991) is een jonge ondernemer met een passie voor de wereld ontdekken en haar eigen koers varen. Fabiënne is spreker, ondernemer en docent op een MBO school. Met haar brede interessegebied heeft Fabiënne op jonge leeftijd al veel verschillende paden bewandeld. 

Als klein meisje mocht Fabiënne een klas overslaan op de basisschool. Dit resulteerde erin dat zij altijd als jongste leerling in de klas zat. Onderschat worden door je leeftijd is haar dus niet onbekend. Wat haar betreft mag dit de wereld uit. Binnen het onderwijs leert zij studenten alles over Hospitality en het bewandelen van een eigen pad. Zoals zij zelf altijd zegt: “De toekomst creëer je zelf”. Met haar ‘Master of Arts’ titel op zak heeft zij zich van het mbo naar de universiteit opgewerkt. 

Als ondernemer houdt Fabiënne zich voornamelijk bezig met social media, interieur en online verdienmodellen zoals online cursussen. Haar beiden bedrijven halen vrijwel alle klanten uit social media. Ze is o.a. het gezicht geweest van de online catalogus van IKEA. 

Het podium ontdekken zat er al vroeg in, maar na verschillende theaterscholen te hebben gehad is ze daarmee gestopt. De vlam om het podium weer op te gaan en te gaan spreken is aangewakkerd nadat ze is gevraagd om als BABS een huwelijk te voltrekken. De sprekerswereld wordt voornamelijk nog gedomineerd door mannen. Wat Fabiënne betreft is het tijd dat meer vrouwen de stoute schoenen aantrekken en hun kennis/verhaal delen met de wereld!

Kenmerkend voor Fabiënne is dat ze zich niet tegen laat houden door vooroordelen (over o.a. leeftijd), een echte go-getter is en ze is een positieveling pur sang! 

1 voorstellingen gevonden van Fabiënne Breevaart

Ben jij niet een beetje te jong?

Ben jij niet een beetje te jong?

Fabiënne Breevaart
;