Manon Verijdt

Wat stel jij je voor bij een 23-jarige, vrolijke en open vrouw? 

Hoewel iedereen die vraag anders zal beantwoorden, durf ik met zekerheid te zeggen dat ik niet binnen 'de standaard' val. Dat is precies waarom ik zo graag op het podium sta om te spreken. 

Met een net afgeronde studie Toegepaste Biologie, is het onlogisch dat ik me op dit moment in de vastgoed- en recreatiebranche bevind. Om daarnaast nog auteur, spreker en ondernemer te zijn. 

Het is dan ook niet voor niks dat ik perfect binnen de term multi-passionate pas. 

Naast mijn liefde voor bovenstaande onderwerpen, ben ik fervent reiziger, fotografe, podcasthost en outdoor sporter. En dan heb ik waarschijnlijk nog wel wat hobby's gemist in dat lijstje. 

Juist door die diversiteit aan passies, hobby's en bezigheden weet ik hoe het voelt om niet binnen het standaard plaatje van de maatschappij te passen. Al duurde het 21 jaar voordat ik daar een richting in vond. 

In mijn talks wil ik graag deze onderwerpen, maar vooral het leven als multi-passionate bespreken. Dat doe ik op een luchtige manier, met veel persoonlijke verhalen erin verwerkt. Ik zoek de interactie op met het publiek, om inzicht te krijgen in de hoeveelheid multi-passionates in het publiek, maar ook om te weten te komen wie iemand kent in zijn/haar omgeving die multi-passionate zou kunnen zijn. 

Met een brok passie sta ik op het podium om te vertellen over mijn verhaal, maar ik voel me graag gelijk aan het publiek. Het is nog niet zo lang geleden, dat ik me namelijk niet bewust was mijn het 'multi-passionate' bestaan. Dus ik weet precies hoe mijn publiek zich kan voelen. 

Met ervaring in het onderwijs én met ondernemers heb ik kennis van meerdere doelgroepen die heel veel kunnen hebben aan mijn talk. Erachter komen dat je multi-passionate bent (of weten hoe je om moet gaan met multi-passionates die dicht bij je staan) zorgt ervoor dat jij kunt floreren in het leven.

En dat is waar ik voor sta. 

1 voorstellingen gevonden van Manon Verijdt

Ik wil en ik kan niet kiezen. Hoe maak je wel de juiste keuze?

Ik wil en ik kan niet kiezen. Hoe maak je wel de juiste keuze?

Manon Verijdt
;