Voedingscoach Van Andel

Binnen mijn praktijk werk ik met veel mensen en bedrijven die gezonder willen zijn, worden en gezonder willen leven in hun persoonlijke leven of op de werkvloer.

Waar zit de winst bij gezondheidsoptimalisatie en waar begin je wanneer je voeding en leefstijl wilt optimaliseren? Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens mijn presentaties.

Hoe doe je dit in een tijd waarin voeding overvloedig aanwezig is maar wanneer je ook nog rekening wilt houden met het klimaat en duurzaamheid? Hoe maak jij je lijf weerbaarder tegen ziektes? Hoe voed jij je als mens en wat is jou relatie met voedsel en eten? Wat zijn nu echt de gezonde tools om jouw voedingspatroon te veranderen en waarom? 

Als orthomoluculair voedingsadviseur vind ik het heel mooi om het publiek aan het denken te zetten en te triggeren met deze vragen tijdens een voordracht.

Zelf zie ik dat heel veel mensen hun gezondheid heel belangrijk vinden en om deze mensen nog dichter bij hun doel te brengen is fantastisch! Echter veel mensen vinden het lastig om een start te maken met een gezond voedingspatroon..

Hoe komt dat en hoe kun je dit wel goed aapakken?

Tijdens mijn workshops, presentaties, lezingen en voordrachten komen deze onderwerpen aan bod met als doel de mensen te verleiden, triggeren, motiveren om ook hun levensstijl te optimaliseren.

 

 

1 voorstellingen gevonden van Voedingscoach Van Andel

Food for life

Food for life

Voedingscoach Van Andel
;