Dennis Rood van Rood Skillbuilding

Ik ben mijn middelbare school carrière gestart op het vwo. Al gauw smeet ik hier met de pet naar en was mijn motivatie ver te zoeken. Uiteindelijk heb ik mijn diploma voor vmbo-tl behaald en ben ik daarna gestart met de opleiding onderwijsassistent. Ik had toen al bedacht dat ik anderen wilde helpen. Tijdens die opleiding ontdekte ik mijzelf en werd ik steeds meer gemotiveerd om meer van het leven te maken. Een aantal jaar later heb ik mijn master Sport- en Prestatiepsychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en help ik mensen op allerlei verschillende vormen! Zo ben ik langs de jeugdhulpverlening geweest om de jongeren te helpen meer impact te maken op hun eigen omgeving, heb ik therapeuten lesgegeven in het motiveren van hun cursisten en leer ik professionals om hun emoties in te zetten als hun kracht. Omdat ik nooit genoeg krijg van impact maken zoek ik elke keer nieuwe manieren om impact te maken. Onderwerpen die mij speciaal aan het hart gaan zijn comfort zone, motiveren van jezelf en anderen en mindset.

2 voorstellingen gevonden van Dennis Rood van Rood Skillbuilding

Leven voorbij je comfortzone

Leven voorbij je comfortzone

Dennis Rood van Rood Skillbuilding
Motiveren van jezelf en anderen

Motiveren van jezelf en anderen

Dennis Rood van Rood Skillbuilding
;